Φιλελεύθεροι κρατιστές με την σίγουρη εγγύηση του ελληνικού δημοσίου

ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

Ο Γρηγόρης Ψαριανός δηλώνει αντικρατιστής, αλλά τελικά ο πολιτευτής της ΝΔ, βρήκε μια θέση στο ελληνικό δημόσιο, ως μετακλητός, συνεργάτης του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, τέως Προέδρου του ΣτΕ, Παναγιώτη Πικραμμένου.

Τείνει να μετατραπεί σε καθεστώς. Εκείνοι που εμφανίζονται να στρέφονται εναντίον του δημοσίου και των εργαζομένων του, από τα μικρόφωνα, βρίσκουν και αποκτούν πρόσβαση σε αυτό, είτε απευθείας, είτε με κάποια ειδική σχέση. Η τάση αυτή ξεκίνησε στα χρόνια του Κώστα Σημίτη, οπότε και αναπτύχθηκε ένας ιδιότυπος κοινωνικός αυτοματισμός και σταδιακά, όσοι εργάζονται στο δημόσιο βρέθηκαν στο στόχαστρο από τους εν δυνάμει κρατικούς διανοούμενους.

Για την ιστορία και μόνο, ο Γρηγόρης Ψαριανός μαζί με τον Γιώργο Αμυρά, σημερινό βουλευτή της ΝΔ, ήταν εκείνοι που με τις κινήσεις τους, οδήγησαν στο τέλος του κόμματος του Ποταμιού, υπό τον Σταύρο Θεοδωράκη. Στο protagon.gr , μια πρώην βουλευτής του κόμματος, που σήμερα εργάζεται στο γραφείο του υπουργού ψηφιακής διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερακκάκη για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τα 5.5001 ευρώ της βουλευτικής αποζημίωσης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *