Συνεχίζεται η περιπέτεια για τον Alpha

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Μια φορά και έναν καιρό πριν από πολλά χρόνια ο Δημήτρης Κοντομηνάς, απέκτησε την αφρόκρεμα της ελληνικής τηλεόρασης. Είχε στο ίδιο κανάλι τον Νίκο Χατζηνικολάου, το Νίκο Ευαγγελάτο, την Ελένη Μενεγάκη και άλλους, πολλούς έμπειρους και ήδη πετυχημένους. Ήταν η εποχή των προσδοκιών η οποία διαψεύστηκε οικτρά.

Η συμφωνία του επιχειρηματία με το RTL είχε ως αποτέλεσμα να συμμμαζέψει τα οικονομικά του σταθμού, ο οποίος απέκτησε τεχνογνωσία στην παραγωγή προγράμματος. Κέρδισε τη μάχη των ειδήσεων μεταφέροντας το δελτίο ειδήσεων στις 19:00, όταν αυτό έμοιζε αξιοπερίεργο και την εποχή- έχοντας φύγει οι Γερμανοί- που το Mega άρχισε να χάνει έδαφος διεκδίκησε και πήρε τον τομέα της μυθοπλασίας με τη “Μούρμουρα” και το “Σόι” σου. Την καλή πορεία της επιχείρησης, όπως αναμενόταν την αξιοποίησαν με τον καλύτερο τρόπο, πρόσωπα που βρέθηκαν σε θέσεις ευθύνης, με ορατές τις συνέπειες στα αποτελέσματα της επιχείρησης.

Τώρα ο Alpha έχει μπει σε μια άλλη πορεία με το κριτήριο να είναι η μείωση του κόστους λειτουργίας με κάθε τρόπο και η μετακίνηση του σταθμού σε άλλα προγράμματα. Το κοινό, έχοντας ήδη σοκαριστεί, από τις αλλαγές, αναζητάει αλλού πρόσωπα και σειρές.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *