Πρεμιέρα «Joker» απόψε στη Nova

INTERNET ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η ταινία «Joker» που σάρωσε πέρσι τις υποψηφιότητες στα μεγαλύτερα κινηματογραφικά βραβεία και συζητήθηκε όσο καμία άλλη, κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε Α’ τηλεοπτική προβολή, την Κυριακή 19 Ιουλίου, στις 22:00, από το Novacinema1HD!

Το «Joker» αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα blockbuster όλων των εποχών με πάνω από ένα δις σε εισπράξεις εισιτηρίων, ενώ απέσπασε 11 υποψηφιότητες Όσκαρ, ανάμεσα τους και αυτές της Καλύτερης Ταινίας και Σκηνοθεσίας, 4 υποψηφιότητες Χρυσών Σφαιρών και 11 υποψηφιότητες BAFTA. Παράλληλα, ο Χοακίν Φίνιξ βραβεύτηκε με το Όσκαρ, τη Χρυσή Σφαίρα και το BAFTΑ Α’ Ανδρικού Ρόλου κάνοντας πολλούς να θεωρούν το συγκεκριμένο ρόλο σταθμό στην καριέρα του. Η ταινία βραβεύτηκε και με τον Χρυσό Λέοντα στο Φεστιβάλ της Βενετίας.

Η υπόθεση ακολουθεί τη ζωή του Άρθουρ Φλεκ, ενός αποτυχημένου stand-up κωμικού του οποίου η «κάθοδος» προς την παραφροσύνη και τον μηδενισμό εμπνέει μία βίαιη αντι-πολιτισμική επανάσταση ενάντια στο κατεστημένο μιας εχθρικής πόλης που τον περιγελά και μίας κοινωνίας που τον απορρίπτει διαρκώς. Σταδιακά, οδηγείται στο να ξαναβρεί τον εαυτό του μέσα από μία εκρηκτική περσόνα.

Τον πρωταγωνιστή πλαισιώνει ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών το οποίο αποτελείται από τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Ζάσι Μπιτς και Φράνσις Κόνροϊ, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο ταλαντούχος Τοντ Φίλιπς.

Η ταινίαθα είναι διαθέσιμη και στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova Go, έτσι ώστε οι συνδρομητές της Nova να έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν όποτε  θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *