"Μήνυμα" ενόχλησης Μαρινάκη προς την κυβέρνηση!

INTERNET ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Μετά και την απόφαση της Άλτερ Εγκο ΜΜΕ του Βαγγέλη Μαρινάκη, να επιστραφούν τα χρήματα στο δημόσιο για τη διαφήμιση της COVID-19 προκύπτει ένα σοβαρό πολιτικό ζήτημα για την κυβέρνηση. O τρόπος διαχείρισης και διανομής της κρατικής διαφήμισης, αξίας 20 εκατ. ευρώ από την κυβέρνηση, τους συναρμόδιους υπουργούς και την εταιρεία Intiative, αμφισβητείται από παραδοσιακά έντυπα με κύρος, όπως η “Καθημερινή”, εφημερίδες που πρόσκεινται στην αξιωματική αντιπολίτευση και ένα μεγάλο όμιλο ΜΜΕ.

Η διαχείριση του δημοσίου χρήματος προς τα ΜΜΕ και η προσπάθεια να χτιστούν νέα ψηφιακά φέουδα στα media, με την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου, έχει δεχθεί ένα σοβαρό πλήγμα. Και όπως φαίνεται θα υπάρξει και συνέχεια.

Για την ιστορία η ανακοίνωση της Άλτερ Εγκο ΜΜΕ, αναφέρει μεταξύ άλλων, τα εξής:

“Επειδή δεν συντασσόμεθα με τη μέθοδο, τα μέτρα και τα σταθμά διανομής των διαφημιστικών κονδυλίων της καμπάνιας «Μένουμε στο σπίτι» και επιπροσθέτως, επειδή θέλουμε να δηλώσουμε με ευθύ και καθαρό τρόπο την ανεξαρτησία μας από κρατικούς πόρους και αμφισβητούμενες διαδικασίες και διανομές, επιστρέψαμε από το μεσημέρι της 8ης Ιουλίου – τα ποσά που προέκυψαν για τον όμιλό μας από τις σχετικές κρατικές διαφημίσεις”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *