Αποδέχεται την τουρκική λογοκρισία το Netflix!

Streaming

«Κόπηκε» επεισόδιο σειράς με πρωταγωνιστή «Τούρκο πρόεδρο»

Το Netflix αναγκάστηκε να αποσύρει ένα επεισόδιο της σειράς “Designated Survivor” στο οποίο Τούρκος πρόεδρος παρουσιάζεται ως «κακός», κατόπιν απαίτησης αρμόδιας Αρχής της Άγκυρας.    

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Netflix η υπηρεσία, μετά από απαίτηση της Τουρκίας, αφαίρεσε ένα επεισόδιο της σειράς “Designated Survivor”, ώστε να εναρμονιστεί με τη νομοθεσία της χώρας. Η αφαίρεση του επεισοδίου αφορά μόνο στις προβολές στην Τουρκία. To Netflix ξεκαθαρίζει ότι το επίμαχο επεισόδιο εξακολουθεί να είναι διαθέσιμο «σε όλον τον υπόλοιπο κόσμο».

Συγκεκριμένα, η Τουρκία ζήτησε την απόσυρση του έβδομου επεισοδίου της δεύτερης σεζόν της σειράς “Designated Survivor”. Στο επεισόδιο ο Τούρκος πρόεδρος Fatih Turan, που ενσαρκώνει ο Troy Caylak, δέχεται επίθεση από την αντιπολίτευση ενώ βρίσκεται στις ΗΠΑ για να παρευρεθεί στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ όπου και θα συναντηθεί με τον Tom Kirkman, πρόεδρο των ΗΠΑ, που υποδύεται ο Kiefer Sutherland.  Πηγή: https://www.skai.gr/news/world/tourkia-logokrinei-to-netflix-kopike-epeisodio-seiras-me-protagonisti-tourko-proedro
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook | @skaigr on Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *