Novaflix…παντού!

ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η υπηρεσία Novaflix  της Nova από τον Απρίλιο του 2019 μέσω Ιnternet streaming επιτρέπει από οποιοδήποτε δίκτυο, τη θέαση βραβευμένες ταινίες και σειρών, on demand ή Live TV στην τηλεόραση, τον υπολογιστή, το tablet και το κινητό των τηλεθεατών.

Με πλούσιο κινηματογραφικό θέαμα, χωρίς δεσμεύσεις και με τον 1ο μήνα δωρεάν.  το Novaflix προσφέρει blockbuster ταινίες, που προβάλλονται σε Α’ τηλεοπτική προβολή, τόσο μέσα από τέσσερα κινηματογραφικά κανάλια, όσο και on demand. Οι τίτλοι ανανεώνονται πολύ συχνά (σχεδόν 1 πρεμιέρα την ημέρα), ώστε να έχεις πάντα κάτι νέο να δεις και επιπλέον κάθε μήνα σχεδιάζονται ειδικά αφιερώματα με αγαπημένες και  βραβευμένες ταινίες.

Η υπηρεσία καλύπτει κάθε ηλικία και εκτός από τις ταινίες, προσφέρει ακόμα περισσότερες ώρες διασκέδασης μέσα από δημοφιλείς σειρές, οι οποίες προβάλλονται σχεδόν ταυτόχρονα με την Αμερική, αλλά και Box-Sets, για ατέλειωτο binge watching, δημοφιλή Shows & lifestyle εκπομπές, καθώς και πλούσιο παιδικό περιεχόμενο. Παράλληλα, με το Novaflix  παρέχει πρόσβαση στο ζωντανό πρόγραμμα των τεσσάρων καναλιών Novacinema, Fox/Fox Life και στο Novalifε,

Μέσα από οποιαδήποτε συσκευή (Laptop, PC, Tablet ή Smartphone) αλλά και  από την μεγάλη οθόνη, με την εφαρμογή για Android TV οι θεατές μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Novaflix. Η υπηρεσίαυποστηρίζει έως 3 διαφορετικές συσκευές (& 2 ταυτόχρονα) ανά συνδρομή & πολλαπλά προφίλ θέασης, διασφαλίζοντας έτσι μια προσωποποιημένη εμπειρία θέασης, για κάθε μέλος της οικογένειας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *