Αύξηση συνδρομητών και τηλεθέασης για Cosmote TV και Nova

ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Μετάβαση στη συνδρομητική τηλεόραση τον καιρό του κορονοϊού. Ο αναγκαστικός περιορισμός κατ’ οίκον δίνει ώθηση στη συνδρομητική τηλεόραση, έναντι της ελεύθερης. Τα στοιχεία που δίνουν Cosmote TV και Nova δείχνουν μεγάλη αύξηση της τηλεθέασης των προγραμμάτων ψυχαγωγίας. Και αυτό διότι κόπασε η ανάγκη για ενημέρωση, καθώς μειώθηκαν οι απώλειες ανθρώπινων ζωών στην Ελλάδα.

Δύο είναι τα βασικά χαρακτηριστικά: Η αύξηση των συνδρομητών και της τηλεθέασης. Η άνοδος των συνδρομητών για την Cosmote TV και τη Nova σημαίνει και αύξηση των εσόδων, καθώς υπάρχει αίτημα για διευρυμένες υπηρεσίες, με σημείο αναφοράς τις γραμμές internet υψηλών ταχυτήτων. Και όποιος αποφασίσει να κάνει το επόμενο βήμα, πληρώνοντας για να δει τηλεόραση, είτε μέσω της συνδρομητικής είτε μέσω streaming, δύσκολα επιστρέφει πίσω.

Στην κρίση του κορονοϊού η Nova έδειξε υψηλού επιπέδου αντανακλαστικά, με την προσθήκη καναλιού με σειρές, που μεταδίδεται μέσω δορυφόρου. Η τηλεθέαση έχει αυξηθεί κατά 25% και στα linear και στα on demand κανάλια.

Η Cosmote TV τον Μάρτιο ενισχύθηκε σημαντικά, καθώς η τηλεθέαση στα παιδικά της κανάλια αυξήθηκε κατά 70%, στα κινηματογραφικά της κατά 40%, ενώ άνοδο 30% σημείωσε το Cosmote History HD. Ανάλογη κίνηση σημειώνεται και τον Απρίλιο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *