Mega …αμνησία(;)

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

**Διαβάζουμε τους ειδικούς αναλυτές να διατυπώνουν εκ νέου τη θεωρία πως “ο Τσίπρας έκλεισε το Mega” και αντιλαμβανόμαστε ορισμένους από τους λόγους που το κανάλι σήμερα δεν τραβάει.

**Ευτυχώς διαθέτουμε μνήμη, κρίση και αρχείο και θυμόμαστε ακόμη και την εφημερίδα του συγκροτήματος που “ενημέρωνε” πως είχε ξεκινήσει η ειδική εκκαθάριση της εταιρείας του καναλιού, ενώ το Mega έδινε τη μάχη της επιβίωσης.

**Τότε το απαιτούσε η γνωστή τράπεζα που και σήμερα εξακολουθεί να ταλαιπωρεί τα media και τους επενδυτές.

**Για να επιστρέψουμε. Το Mega έκλεισε επειδή δεν το ήθελαν οι μέτοχοί του και όταν άλλαξε η μετοχική σύνθεση και μπήκαν οι νέοι εστάλη το γνωστό mail που ανέφερε πως δεν θα λάβει μέρος στη διαδικασία αδειοδότησης που ξεκίνησε το 2018.

**Το σφάλμα του Α.Τσίπρα και της ομάδας που βρίσκοταν γύρω από τον πρώην Πρωθυπουργό, ήταν πως αδιαφόρησε, δεν είδε την πολιτική ευκαιρία και δεν στήριξε τη λειτουργία του Mega.

**Το σημερινό Mega είναι κάτι άλλο. Δεν θυμίζει κάτι από την καλή εποχή του στην ενημέρωση και τελικά τα νέα πρόσωπα, αλλά και τα πιο παλιά δεν είναι ικανά για να προσεγγίσουν το κοινό. 

**Ας εκληφθεί η περίοδος αυτή ως στάδιο προετοιμασίας για την επόμενη μέρα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *