Νέο Mega με νέες σειρές

Uncategorized ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ένα νέο Mega θα βγει στον τηλεοπτικό αέρα μετά την απόκτηση των περιουσιακών στοιχείων της Τηλέτυπος από την Άλτερ Έγκο. Το Mega θα επιστρέψει στις τηλεοπτικές οθόνες ενδεχομένως την Πρωτοχρονιά του 2020. Με δεδομένο πως υπάρχει κορεσμός στην τηλεόραση και μειωμένα διαφημιστικά έσοδα, κρίσιμοι παράγοντες είναι η ρευστότητα που διαθέτει ο επιχειρηματίας και η ποιότητα των τηλεοπτικών παραγωγών.

Η κρίσιμη επιλογή ήταν η απόκτηση του σήματος του Mega, το οποίο έχει συνδεθεί στη μνήμη του κοινού με τις καλές ελληνικές σειρές επί σειρά ετών, κάτι που φάνηκε με την απήχησή τους κατά το διάστημα που εγκαταλείφθηκε το κανάλι από τους μετόχους του και μεταδίδονταν μόνο επαναλήψεις. Το Mega είναι στην πραγματικότητα μια μεγάλη και ισχυρή βάση τηλεοπτικού προγράμματος, γύρω από την οποία το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν νέες ποιοτικές σειρές από τους έλληνες δημιουργούς. Η επένδυση θα γίνει στο οπτικοακουστικό περιεχόμενο και τον τρόπο μετάδοσης, με στόχο να παρακολουθούν το πρόγραμμά του με κάθε τρόπο, μέσω της επίγειας μετάδοσης, μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή και ταμπλέτας.

Ο επιχειρηματίας κάνει μακροπρόθεσμες επενδύσεις στον αθλητισμό και τα media και κινείται με προοπτική ετών. Στην περίπτωση του Mega στόχος του είναι η ποιότητα και η κορυφή, κάτι που θα συμπαρασύρει και την υπόλοιπη αγορά, όπως συνέβαινε και στο παρελθόν με το κανάλι. Στη σκέψη των ανθρώπων που κάνουν τον σχεδιασμό υπάρχει και το διάστημα που το Mega γνώρισε την αποδοκιμασία του κοινού όσον αφορά τη στάση των δημοσιογράφων του καναλιού από την έναρξη του Μνημονίου και γνωρίζουν πως δεν θα πρέπει να επαναλάβουν τα ίδια σφάλματα. Γι’ αυτό και θα γίνει επένδυση σε νέους δημοσιογράφους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *