Μας έζωσαν τα φίδια …στο Star

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Με έκπληξη χθες σε ώρα υψηλής τηλεθέασης παρακολουθούσαμε, τους ιθύνοντες του τηλεοπτικού προγράμματος “GNTM” να προσφέρουν φίδια στις διαγωνιζόμενες νεαρές κοπέλες για να τυλιχθούν, ως στοιχείο πρόκλησης.

Εκείνη την ώρα η πρώτη σκέψη που γίνεται είναι, αν υπάρχει κάποιος στον τηλεοπτικό σταθμό που να έχει κορίτσια και να ήθελε και εκείνος να αντιμετωπίσουν τα παιδιά του μια τέτοια δοκιμασία. Η δεύτερη σκέψη αν υπάρχει κάποιος εντός του τηλεοπτικού σταθμού που να κάνει χρήση της κοινής λογικής. Το πρόγραμμα παρακολουθούν την επόμενη ημέρα μαθητές και μαθήτριες δημοτικών και γυμνασίων στις ταμπλέτες τους επιστρέφοντας από το σχολείο. Είναι ένα θέαμα “κατάλληλο για παιδιά”;

Οι παλαιότεροι ίσως να θυμούνται τον “ξανθό μάγο”, ο οποίος καλεσμένος δημοσιογράφου- εκδότη, στην απογευματινή ζώνη, “έκανε τρύπες στο σώμα του, από το οποίο διαπερνούσε μεταλικές σφήνες. Υποθέταμε πως δεν γυρίζαμε σε αυτά τα χρόνια, αλλά με τα παιδιά του τηλεοπτικού ανταγωνισμού, πρέπει να τα περιμένουμε όλα. Προς το παρόν, μας έζωσαν τα φίδια! Αλλά, από την άλλη, αν θέλουν να κάνουν αυτή τη δουλειά, έμαθαν από πρώτο χέρι πως “θα έχουν να κάνουν με τα φίδια”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *