Nova: Καλαμάτα – Παναθηναϊκός, Λεβαδειακός – Ολυμπιακός, Άρης – Ηρακλής, PremierLeague, Bundesliga, CoppaItalia, πρεμιέρα «Monday Fan Club» και σέντρα στην UEFA Europa League Phase στα κανάλια Novasports & MagentaSport!

Entertainment Nova Sports Streaming ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Καταιγιστική αθλητική δράση έρχεται και αυτή την εβδομάδα στις οθόνες των συνδρομητών της Nova μέσα από ένα ασυναγώνιστο μπουκέτο αθλητικού περιεχομένου που περιλαμβάνει κορυφαία αθλητικά γεγονότα των καναλιών Novasportsκαι Magenta Sport.

Η Stoiximan Super League, συνεχίζεται με την 5ηαγωνιστική και οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα απολαύσουν στα κανάλια Novasports τους αγώνες Ατρόμητος – Κηφισιά (19/9, 19:00) Άρης ΠΟΤ – Ηρακλής (19/9, 19:30), Λεβαδειακός – Ολυμπιακός (20/9, 17:00), Καλαμάτα – Παναθηναϊκός (20/9, 19:30). Στα κανάλια Magenta Sport θα μεταδοθούν οι αναμετρήσεις Βόλος – ΑΕΚ (20/9, 18:00), ΟΦΗ – Asteras Aktor (20/9, 19:00), Παναιτωλικός  ΠΑΟΚ (20/9, 21:00)Οι αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος θα πλαισιωθούν στο Novasports και με την αγαπημένη εκπομπή των φιλάθλων «Η Ώρα των Πρωταθλητών» με τους Γιαννίκο ΔούσκαΛίλα Κουντουριώτη, Αποστόλη Λάμπο.

H Premier League, το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο με τους 380 αγώνες LIVE και με τη φωνή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου, παίζει μπάλα στα κανάλια Novasportsμε την 5η αγωνιστική όπου η Άρσεναλ του Χρήστου Τζιόλη δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον (19/9, 17:00). Από το υπόλοιπο πρόγραμμα ξεχωρίζουν οι αγώνες Μπρέντφορντ – Τσελσι (18/9, 22:00), Τότεναμ – Άστον Βίλα (19/9, 14:30), Μάντσεστερ Σίτι – Σάντερλαντ (20/9, 16:00), Μπόρνμουθ – Λίβερπουλ (20/9, 16:00), Φούλαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (20/9, 18:30). Η Premier Leagueθα πλαισιωθεί με τις εκπομπές «Premier League KickOff» και «Premier League The Show» με τον Άγγελο Στυλιάδη και τον Γιώργο Σαμαρά.

Η θεαματική γερμανική Bundesliga, συνεχίζεται με την 4ηαγωνιστική στα κανάλια Novasports και τις αναμετρήσεις Μπάγερν-Ουνιόν Βερολίνου (18/9, 21:30), Στουτγκάρδη-Ντόρτμουντ (19/9, 19:30) και ΛεβερκούζενΛειψία (20/9, 16:30). Η Bundesliga θα πλαισιωθεί και με την εκπομπή«Match Day Live» με τον Ηλία Βλάχο. Ταυτόχρονα το πρωτάθλημα της 2.Bundesliga είναι σε εξέλιξη με τα παιχνίδια Βόλφσμπουργκ-Ντάρμσταντ (18/9, 19:30), Διναμό Δρέσδης-Χέρτα (19/9, 21:30), Ανόβερο-Μπόχουμ(20/9, 14:30) για την 6η αγωνιστική.

Οι λάτρεις του ολλανδικού ποδοσφαίρου θα παρακολουθήσουν στα κανάλια Novasports τους αγώνες Άγιαξ-Εξέλσιορ (19/9, 21:00), Φέγενορντ-Ουτρέχτη (20/9, 13:15), Τβέντε-Άιντχοφεν (20/9, 15:30), Άλκμααρ-Τέλσταρ(20/9, 15:30) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Eredivisie. Παράλληλα, θα μεταδοθεί και η εξ’ αναβολής αναμέτρηση Άγιαξ-Βίλεμ (15/9, 21:00) για την 3ηαγωνιστική.

Οι φαν του ιταλικού ποδοσφαίρου θα έχουν τη δυνατότητα αυτή την εβδομάδα να παρακολουθήσουν στα κανάλια Novasports τους αγώνες του Coppa ItaliaΤζένοα-Σουντιρόλ (15/9, 19:00) και Φιορεντίνα-Πίζα (15/9, 22:00). 

Παράλληλα, οι φίλοι των σπορ, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν στα κανάλια Novasports αγώνες μαχητικών τεχνών: ONE Friday Fights #171το τουρνουά Γκολφ BMW PGA Championship καθώς και το τουρνουά τένιςWTA 500 Guadalajara Open presentado por Santanderόπως και Davis Cup QualifiersΓερμανίαΚροατία.

Η νέα απόλυτη αθλητική συνήθεια της Δευτέρας με την υπογραφή της κορυφαίας δημοσιογραφικής ομάδαςέρχεται από τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου!

✓ Κάθε Δευτέρα στις 20:00, ζωντανά και αποκλειστικά στο Novasports Prime, με παρουσιαστή τον Γιάννη Πάγκο.

✓ Με το κύρος, την εγκυρότητα και την υπογραφή της πληρέστερης και πιο έμπειρης αθλητικής δημοσιογραφικής ομάδας στην Ελλάδα.

✓ Όλος ο απόηχος της Stoiximan Super League, των ευρωπαϊκών γηπέδων και η απόλυτη προετοιμασία για τις μάχες των EuroLeague και EuroCup.

Το Novasports, πιστό στο ραντεβού του με τους φιλάθλους για κορυφαία αθλητική ενημέρωση και παραγωγή υψηλών προδιαγραφών, ανακοινώνει τη νέα μεγάλη του εκπομπή. Και φέτος, η δράση δεν τελειώνει την Κυριακή! Το «Monday Fan Club» έρχεται κάθε Δευτέρα στις 20:00 ζωντανά στο Novasports Prime, έτοιμο να επανακαθορίσει τα αθλητικά βράδια της Δευτέρας. 

Η δημοσιογραφική ελίτ του Novasports σε πρώτο πλάνο. Το μεγάλο πλεονέκτημα του «Monday Fan Club» κρύβεται πίσω και μπροστά από τις κάμερες: είναι η ισχυρότερη και έγκυρη αθλητική δημοσιογραφική ομάδα, που απευθύνεται μέσα από το ανανεωμένο , high-tech στούντιο του Novasports στους φιλάθλους όλων των ομάδων και των σπορ.

Η εκπομπή θα προσφέρει πλούσια και εμπεριστατωμένη ενημέρωση, αποκλειστικές πληροφορίες, τον απόηχο της Stoiximan Super League, καθώς και των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων Premier League, Bundesliga, Eredivisie.

Από το χορτάρι στο παρκέ: Η πληρέστερη μπασκετικήενημέρωση. Η δημοσιογραφική σφραγίδα του Novasportsαποτυπώνεται εξίσου δυναμικά και στο παρκέ. Το «MondayFan Club» στρέφει τους προβολείς του στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των ελληνικών ομάδων και φιλοξενεί την μπασκετική ομάδα των Playmakers φέρνοντας στο προσκήνιο όλο το ρεπορτάζ, τις αποκλειστικές δηλώσεις και την προετοιμασία των ομάδων ενόψει των επερχόμενων κρίσιμων αναμετρήσεων σε EuroLeague και EuroCup.

Με ζωντανές συνδέσεις, αποκλειστικά πλάνα, την εγκυρότητα των δημοσιογράφων της Nova και διαδραστική επικοινωνία με το κοινό, το «Monday Fan Club» δεν είναι απλώς μια τηλεοπτική εκπομπή · είναι η ίδια η φωνή των γηπέδων.

Μην χάσετε τη μεγάλη πρεμιέρα: Τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου στις 20:00, ζωντανά στο NovasportsPrime και στο επίσημο κανάλι του novasports.gr στο YouTube, σε παρουσίαση Γιάννη Πάγκου! Γιατί οι φίλαθλοι πλέον έχουν το δικό τους Club. Το Monday Fan Club στο Novasports!

Τι ξεχωρίζει στα κανάλια Magenta Sport

Στα κανάλια Magenta Sport, εκτός από τους αγώνες τηςStoiximan Super League, οι συνδρομητές της Nova θα απολαύσουν αυτή την εβδομάδα την πρεμιέρα του UEFAEuropa League Phase όπου τα βλέμματα πέφτουν στους αγώνες του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την πολωνική Γιαγκελόνια(16/9, 22:00), ενώ οι Ομιλίτες υποδέχονται τη γερμανική Χόφενχάιμ (17/9, 19:45). Από τα υπόλοιπα παιχνίδια της 1ηςαγωνιστικής ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Μίλαν-Μπενφίκα(16/9, 22:00), Άντερλεχτ-Λιόν (16/9, 22:00), Γιουβέντους-Ναϊμέγκεν (17/9, 22:00), Μπεσίκτας-Μαρσέιγ (17/9, 22:00), Σέλτικ-Φερεντσβάρος (17/9, 22:00). 

Για την 5η αγωνιστική της ιταλικής Serie A ξεχωρίζει το ντέρμπι Ρόμα – Ίντερ (19/9, 19:00), καθώς και οι αγώνες Φιορεντίνα – Νάπολι (20/9, 13:30), Γιουβέντους – Αταλάντα (20/9, 19:00), Μίλαν – Λέτσε (20/9, 21:45). Στην Πορτογαλία και στην Liga Portugal Betclic δεσπόζει το ντέρμπι Πόρτο – Μπενφίκα (20/9, 22:30) για την 7ηαγωνιστική.

Οι φίλοι του μπάσκετ θα απολαύσουν τους αγώνεςΠρομηθέας-Βιέννη (15/9, 14:15) και Μανίσα – Κολοσσός (15/9, 16:30) για την προκριματική φάση του FIBABasketball Champions League.

Αναλυτικά το πρόγραμμα στα κανάλια Novasports έχει ως εξής:

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου

• 19:00 Coppa Italia: Τζένοα-Σουντιρόλ Novasports Primeσε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου

• 21:00 Eredivisie – 3η αγωνιστική (αγώνας εξ αναβολής): Άγιαξ-Βίλεμ Novasports Start σε περιγραφή τουΓιώργου Βασιλείου

• 22:00 Coppa Italia: Φιορεντίνα-Πίζα Novasports Primeσε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα

• 22:00 WTA 500 Guadalajara Open presentado porSantander-2η μέρα Novasports6 σε περιγραφή τουΔιονύση Στρούμπου

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου

• 22:00 WTA 500 Guadalajara Open presentado porSantander– Φάση των 16 Novasports6 σε περιγραφή τουΝίκου Τζουάννη

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου

• 14:00 Τουρνουά Γκολφ BMW PGA Championship – 1η μέρα Novasports6 σε περιγραφή του Νίκου Παολίνου και του Άκη Κουζούλη

• 22:00 WTA 500 Guadalajara Open presentado porSantander – Προημιτελικά Novasports6 σε περιγραφή του Βασίλη Κωνσταντόπουλου

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου

• 03:00 WTA 500 Guadalajara Open presentado porSantander – Προημιτελικά Novasports6 σε περιγραφή της Χριστίνας Κομίνη

• 14:00 Τουρνουά Γκολφ BMW PGA Championship – 2η μέρα Novasports6 σε περιγραφή του Νίκου Παολίνου

• 16:30 Αγώνες μαχητικών τεχνών: ONE Friday Fights#171 Novasports5 σε περιγραφή του Άκη Κουζούλη

• 19:00 WTA 250 SP Open – Προημιτελικά NovasportsStart σε περιγραφή του Διονύση Στρούμπου και του Αποστόλη Κορτιάνου

• 19:30 2.Bundesliga – 6η αγωνιστική: Βόλφσμπουργκ-Ντάρμσταντ Novasports2 σε περιγραφή του Άκη Κουζούλη

• 21:30 Bundesliga – 4η αγωνιστική: Μπάγερν-ΟυνιόνΒερολίνου Novasports Prime σε περιγραφή τουΓιαννίκου Δούσκα

• 22:00 Premier League – 5η αγωνιστική: Μπρέντφορντ-Τσέλσι Novasports Premier League σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου

• 02:00 WTA 500 Guadalajara Open presentado porSantander– Ημιτελικά Novasports6 σε περιγραφή τουΔημήτρη Καρύδα

• 13:30 Premier League Kick Off Novasports PremierLeague με τον Άγγελο Στυλιάδη και τον ΓιώργοΣαμαρά

• 14:00 Τουρνουά Γκολφ BMW PGA Championship – 3η μέρα Novasports6 σε περιγραφή του Νίκου Παολίνου

• 14:30 Premier League: ΤότεναμΆστον Βίλα NovasportsPremier League σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα

• 15:00 Davis Cup QualifiersΓερμανίαΚροατίαNovasportsextra1 σε περιγραφή της Χριστίνας Κομίνη

• 16:00 Matchday Live Novasports Prime με τον ΗλίαΒλάχο

• 16:30 Matchday Live – Λεπτό προς Λεπτό NovasportsPrime με τον Ηλία Βλάχο

• 16:30 Bundesliga: Αμβούργο-Κολωνία Novasports2 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη

• 16:30 Bundesliga: Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Φράιμπουργκ Novasports3 σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου

• 16:30 Bundesliga: Γκλάντμπαχ-Μάιντς Novasports5 σε περιγραφή του Διονύση Στρούμπου

• 16:30 Bundesliga: Βέρντερ Βρέμης-ΆουγκσμπουργκNovasportsextra2 σε περιγραφή του Νίκου Τζουάννη

• 17:00 Premier League: ΈβερτονΊπσουιτς NovasportsNews σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα

• 17:00 Premier League: ΝιουκάστλΧαλ Novasports Startσε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη

• 17:00 Premier League: ΜπράιτονΆρσεναλ NovasportsPremier League σε περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου

• 19:00 Stoiximan Super League-5η αγωνιστική: Ατρόμητος – Κηφισιά Novasports2 σε περιγραφή τουΜιχάλη Κατσαφάδου και ρεπορτάζ του Γιώργου Αργυρόγλου

• 19:00 Matchday Live Novasports Prime με τον ΗλίαΒλάχο

• 19:00 WTA 250 SP Open – Ημιτελικά Novasports Startσε περιγραφή του Αποστόλη Κορτιάνου

• 19:30 Stoiximan Super League: Άρης – ΠΟΤ ΗρακλήςNovasports Prime σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ των Ευγένιου Δαδαλιάρα και Άκη Κουζούλη

• 19:30 Bundesliga: Στουτγκάρδη-ΝτόρτμουντNovasports3 σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου

• 19:30 Premier League: Νότιγχαμ Φόρεστ-ΚόβεντριNovasports Premier League σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη

• 21:00 Eredivisie – 7η αγωνιστική: Άγιαξ-ΕξέλσιορNovasports1 σε περιγραφή του Νίκου Τζουάννη

• 21:30 2.Bundesliga: Διναμό Δρέσδης-ΧέρταNovasports5 σε περιγραφή του Διονύση Στρούμπου

• 21:45 Η Ώρα των πρωταθλητών Novasports Prime με τον Γιαννίκο Δούσκα και τον Αποστόλη Λάμπο

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου

• 02:00 WTA 500 Guadalajara Open presentado porSantander – Τελικός Novasports6 σε περιγραφή τουΔημήτρη Καρύδα

• 13:00 Davis Cup QualifiersΓερμανίαΚροατίαNovasportsextra1 σε περιγραφή της Χριστίνας Κομίνη

• 13:15 Eredivisie: Φέγενορντ-Ουτρέχτη Novsports2 σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα

• 14:00 Τουρνουά Γκολφ BMW PGA Championship – 4η μέρα Novasports6 σε περιγραφή του Άκη Κουζούλη

• 14:30 2.Bundesliga: Ανόβερο-Μπόχουμ Novasports3 σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου

• 15:30 Eredivisie: Τβέντε-Άιντχοφεν Novasports1 σε περιγραφή του Νίκου Τζουάννη

• 15:30 Eredivisie: Άλκμααρ-Τέλσταρ Novasports4 σε περιγραφή του Αποστόλη Κορτιάνου

• 16:00 Premier League: Μάντσεστερ Σίτι-ΣάντερλαντNovasports Prime σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου

• 16:00 Premier League: Λιντς-Κρίσταλ ΠάλαςNovasports5 σε περιγραφή του Αποστόλη Λάμπου

• 16:00 Premier League: ΜπόρνμουθΛίβερπουλNovasports Premier League σε περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου

• 16:30 Bundesliga: ΛεβερκούζενΛειψία Novasports Startσε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου

• 16:30 Pre Game Show Λεβαδειακός-ΟλυμπιακόςNovasports2 με τον Άγγελο Στυλιάδη και τους Αποστόλη Νταλούκα, Διονύση Στρούμπο

• 17:00 Stoiximan Super League: Λεβαδειακός – Ολυμπιακός Novasports2 σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ των Αποστόλη Νταλούκα και Διονύση Στρούμπου

• 18:30 Bundesliga: Σάλκε-Έλβερσμπεργκ Novasports3σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου

• 18:30 Premier League: Φούλαμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Novasports Premier League σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη

• 19:00 Post Game Show Λεβαδειακός-ΟλυμπιακόςNovasports2 με τον Άγγελο Στυλιάδη και τους Αποστόλη Νταλούκα, Διονύση Στρούμπο

• 19:00 Λίγο πριν τη σέντρα Καλαμάτα-ΠαναθηναϊκόςNovasports Prime με τον Ισίδωρο Πρίντεζη και τους Νίκο Παολίνο και Γιώργο Αργυρόγλου

• 19:30 Stoiximan Super League: Καλαμάτα – Παναθηναϊκός Novasports Prime σε περιγραφή τουΙσίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ των Νίκου Παολίνουκαι Γιώργου Αργυρόγλου

• 20:30 Bundesliga: Πάντερμπορν-ΧοφενχάιμNovasports2 σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου

• 21:30 WTA 250 SP Open – Τελικός Novasports Start σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη

• 21:45 Η Ώρα των πρωταθλητών Novasports Prime με τον Γιαννίκο Δούσκα και τη Λίλα Κουντουριώτη

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου

• 20:00 Monday Fan Club Novasports Prime & YouTube με τον Γιάννη Πάγκο

• 21:00 Premier League The Show Novasports Prime μετον Άγγελο Στυλιάδη και τον Γιώργο Σαμαρά

Με την πλατφόρμα EON, οι συνδρομητές Nova έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το αγαπημένο τους αθλητικό περιεχόμενο, μέσα από ένα πλούσιο, καλοσχεδιασμένο και εύχρηστο περιβάλλον, που καθιστά το περιεχόμενο διαθέσιμο οπουδήποτε, οποτεδήποτε και σε οποιαδήποτε συσκευή. Παράλληλα, η ΕΟΝ προσφέρει πρωτοπόρα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως το timeshift που δίνει τη δυνατότητα στο συνδρομητή να γυρίσει «πίσω» σε μια ζωντανή μετάδοση αγώνα και να τον παρακολουθήσει από την αρχή εφόσον έχει χάσει το ξεκίνημα του παιχνιδιού ή ακόμη και να γυρίσει πίσω για μία φάση, αλλά και την υπηρεσία EON SportsMode, που παρέχει ζωντανά στατιστικά για επιλεγμένους αγώνες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *