Γυρίζει σειρές ο ΣΚΑΪ

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Σειρές επί σειρών στον ΣΚΑΪ

Φουλ της κλακέτας για τον ΣΚΑΪ μέσα στην άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι. Η μετάβαση στη μυθοπλασία με καλές ελληνικές σειρές άρχισε. Τα γυρίσματα του δεύτερου μέρους της σειράς «Λόγω Τιμής» της Μιρέλλας Παπαοικονόμου άρχισαν με τα πρώτα 12 επεισόδια, ενώ το ίδιο συνέβη και με το «Κόκκινο Δωμάτιο» του Αλέξανδρου Ρήγα. Η εν λόγω σειρά θα έχει άλλο τίτλο, θα είναι όμως η συνέχεια της γνωστής πετυχημένης σειράς που προβαλλόταν παλιά στο Mega.

Επίσης γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στον επόμενο μήνα –ή το πολύ μέχρι τον Μάϊο– και οι συντελεστές της «Πολυκατοικίας», με την παραγωγή ήδη να κάνει συζητήσεις για το κάστινγκ. Η νέα «Πολυκατοικία» (ο τίτλος δεν θα είναι αυτός) θα είναι και αυτή μια άλλη εκδοχή της σειράς που προβαλλόταν στο Mega την περίοδο 2008 – 2011 και θα βασίζεται εξ ολοκλήρου σε ξένο format, το ισπανικό «La que se avecina».

Και… Καπουτζίδης με Ολυμπιακούς

Εξάλλου σειρά ολιγόλεπτων εκπομπών με θέμα την παρουσίαση αθλητών που τίμησαν την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες ετοιμάζει ο Γιώργος Καπουτζίδης Η πρόταση έχει κατατεθεί αρχικά στον ΣΚΑΪ, λόγω και της σχέσης του παρουσιαστή με το κανάλι. Ο πιλότος έχει ήδη γίνει, με πρώτη προσκεκλημένη του Γιώργου Καπουτζίδη την αθλήτρια Άννα Κορακάκη. Μάλιστα ο Καπουτζίδης πόσταρε στο Instagram σχετική φωτογραφία με την εξής λεζάντα: «Κάτι ωραίο ετοιμάζουμε! Και δεν είναι το ποπ κορν! @annakorakaki #goldmedal #rio2016 #roadtotokyo2020 #tokyo2020 #teamgreeceGR #shooting #new project #fun».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *