«The Desperate Hour» με τη Naomi Watts αυτή την Κυριακή στην Sunday Premiere της Nova

Nova ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
  • Κυριακή 27/10 (22:00) στο Novacinema1 με τους Naomi Watts, Jason Clarke, Josh Bowman σε σκηνοθεσία του Phillip Noyce
  • Και φυσικά στην ΕΟΝ On Demand μπορείτε να δείτε την αγαπημένη σας ταινία, όποτε και όπου εσείς θέλετε, ακόμα και offline!

Αθήνα, 25 Οκτωβρίου 2024. Τo θρίλερ «The Desperate Hour» (2021, διάρκειας 84’ ) με τους Naomi Watts, Jason Clarke, Josh Bowman σε σκηνοθεσία Phillip Noyce θα απολαύσουν οι συνδρομητές αυτή την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στις 22:00 στο Novacinema1, στη ζώνη Sunday Premiere της Nova!

Μια μητέρα αγωνίζεται προσπαθεί να σώσει τον γιο της, όταν ξεσπά μια επίθεση σε σχολείο. Απομονωμένη στη φύση, πρέπει να βασιστεί στο μυαλό και το κινητό της για να αντιμετωπίσει την τραγωδία. Η καθηλωτική συνέχεια επί της οθόνης την Κυριακή 27/10 (22:00) στο Novacinema1.

Απόλαυσε τη Sunday Premiere στο Novacinema1 αλλά και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ όποτε εσύ επιθυμείς, μαζί με περισσότερες από 6.000 ταινίες & επεισόδια σειρών. Επιπλέον, η ανανεωμένη υπηρεσία ΕΟΝ On Demand σου δίνει τη δυνατότητα  να δεις τις αγαπημένες σου ταινίες και σειρές ακόμα και offline.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλο το πλούσιο περιεχόμενο της Nova επιλέγοντας το πρόγραμμα ΕΟΝ ΤV που τους ταιριάζει.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *