«Ιστορίες Γυναικών» δυναμικών και χαρισματικών, που πρωταγωνιστούν στον αθλητισμό, τη μόδα, το lifestyle έρχονται και αυτή τη σεζόν στο Novalifε

Nova ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
  • Τα ντοκιμαντέρ « είναι «Lioness: The Nicola Adams Story» (3/9), «House of Kardashian, Επ.1-2» (10/9), «House of Kardashian, Επ.3» (17/9) και «Versace: Pain & Glory» (24/9) έρχονται να συναρπάσουν τον Σεπτέμβριο

​Αθήνα, 2 Σεπτεμβρίου 2024. Γυναίκες δυναμικές, χαρισματικές, που ακτινοβολούν και πρωταγωνιστούν στη ζωή έρχονται να καθηλώσουν και τη νέα σεζόν στην αγαπημένη ζώνη του Novalifε, «Ιστορίες Γυναικών»! Τα ντοκιμαντέρ που θα απολαύσουν οι  συνδρομητές τον Σεπτέμβριο κάθε Τρίτη στις 21:00 είναι «Lioness: The Nicola Adams Story» (3/9), «House of Kardashian, Επ.1-2» (10/9), «House of Kardashian, Επ.3» (17/9) και «Versace: Pain & Glory» (24/9).

Description: A person in a boxing ring

Description automatically generated

Σε πρώτη προβολή οι συνδρομητές θα απολαύσουν την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου (21:00) το ντοκιμαντέρ «Lioness: The Nicola Adams Story». Το ντοκιμαντέρ καταγράφει τη ζωή της Νίκολα Άνταμς, της πρωτοποριακής Βρετανίδας πυγμάχου που έγινε η πρώτη γυναίκα που κέρδισε χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στην πυγμαχία.

Description: A gold fan with a few different objects

Description automatically generated with medium confidence

Η συνέχεια είναι την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου (21:00) με τα δύο πρώτα επεισόδια και την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου (21:00) με το 3ο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ «House of Kardashian». Οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να δουν πως καμία άλλη οικογένεια δεν καθορίζει την εποχή μας και δεν διχάζει τις απόψεις όπως οι Καρντάσιανς. Εστιάζοντας σε τρία μέλη της οικογένειας Kardashian-Jenner – την Kris, την Kim και την Kylie – αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ ανατρέπει τις προσδοκίες και όσα νομίζουμε ότι γνωρίζουμε για τους Kardashians.

Description: A group of people posing for a photo

Description automatically generated

Την τελευταία Τρίτη του Σεπτεμβρίου (24/9, 21:00) οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ «Versace: Pain & Glory» που ερευνά τη ζωή και την κληρονομιά του θρύλου της μόδας Τζιάνι Βερσάτσε, εξετάζοντας την άνοδό του στη δόξα, το καλλιτεχνικό του όραμα και τα τραγικά γεγονότα γύρω από τον θάνατό του.

Απόλαυσε τις «Ιστορίες Γυναικών» στο Novalifε αλλά και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ όποτε εσύ επιθυμείς, μαζί με περισσότερες από 6.000 ταινίες & επεισόδια σειρών. Επιπλέον, η ανανεωμένη υπηρεσία ΕΟΝ On Demand σου δίνει τη δυνατότητα  να δεις τις αγαπημένες σου ταινίες και σειρές ακόμα και offline.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλο το πλούσιο περιεχόμενο της Nova επιλέγοντας το πρόγραμμα ΕΟΝ ΤV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *