Παρακολουθήστε τα «μεγάλα» παιχνίδια σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ μέσα από τις LG QNED

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΑΘΗΝΑ, 17 Μαΐου 2024 –  Ο τελικός της μεγάλης διοργάνωσης μπάσκετ είναι ένα από τα πολυαναμενόμενα γεγονότα φέτος, με τις καλύτερες ομάδες από όλη την Ευρώπη να συναντιούνται για να αγωνιστούν για τη νίκη, ενώ και στο ποδόσφαιρο η αγωνία για τον ευρωπαϊκό τελικό έχει κορυφωθεί. Οι φίλοι των αθλημάτων πρόκειται να ζήσουν μια μνημειώδη εμπειρία θέασης, χάρη στην τεχνολογία αιχμής της τηλεόρασης LG QNED. Με υπερσύγχρονα χαρακτηριστικά και τις μεγάλες ίντσες, οι LG QNED91 & LG QNED86 υπόσχονται να ανεβάσουν τον ενθουσιασμό του τελικού αγώνα στα ύψη, βυθίζοντας τους φιλάθλους σε κάθε συναρπαστική στιγμή.

Oι τηλεοράσεις LG QNED προσφέρουν εκπληκτική καθαρότητα, καθηλωτική εικόνα και χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία QNED, η απαράμιλλη ποιότητα εικόνας, με ζωντανά χρώματα, βαθύ μαύρο και εκπληκτική αντίθεση είναι γεγονός. Σε συνδυασμό με τις μεγάλες ίντσες, οι θεατές θα νιώθουν σαν να είναι μέρος της δράσης, βιώνοντας κάθε κάρφωμα, μπλοκ και τρίποντο σαν να βρίσκονται ακριβώς στο γήπεδο στο Βερολίνο.

Οι τηλεοράσεις LG QNED91 & 86 διαθέτουν επεξεργαστή alpha 8 AI 4K που βελτιστοποιεί αυτόματα την ποιότητα ήχου και εικόνας και εξασφαλίζει τις τέλειες ρυθμίσεις σε κάθε περιεχόμενο.

Με το AI Picture Pro[1] οι χρήστες θα αισθανθούν αυθεντικό ρεαλισμό σε κάθε καρέ ενώ το AI προσφέρει υψηλή ευκρίνεια και χρώματα, κάνοντας κάθε σκηνή ένα αριστούργημα. Το AI Super Upscaling χρησιμοποιεί αλγορίθμους βαθιάς μάθησης για να βελτιώσει το περιεχόμενο σε πραγματικό χρόνο, ώστε όλα όσα βλέπουν οι χρήστες να δείχνουν εντυπωσιακά καθαρά.

Οι LG QNED εκτός από την εντυπωσιακή εικόνα, προσφέρουν ρεαλιστικό ήχο με το σύστημα εικονικού ήχου surround 9.1.2[2]  που γεμίζει τον χώρο με πλούσιο ήχο ποιότητας σκηνικού ήχου. Χάρη στο Dynamic Sound Boost, οι βελτιώσεις του επεξεργαστή AI θα δώσουν μια δυναμική ενίσχυση γεμάτη ισχύ ενώ, το Adaptive Sound Control εξισορροπεί τον ήχο σύμφωνα με το είδος σε πραγματικό χρόνο για πλούσια ευκρίνεια.

Η LG QNED91T αποτελεί τη νέα γενιά συνδυασμένης δύναμης των τεχνολογιών Quantum Dot και NanoCell MiniLED και προσφέρει μια εμπειρία εξωπραγματικών χρωμάτων και μια πλήρως βελτιστοποιημένη εικόνα και ήχο. Με το Precision Dimming οι σκηνές γίνονται εξαιρετικά ευκρινείς και με απόλυτη λεπτομέρεια. Διαθέτει Dolby Atmos®, Dolby Vision™[3] και FILMMAKER Mode™ και μεγιστοποιεί την απόλαυση του κινηματογραφικού περιεχομένου.

Πρόκειται για εξαιρετικά μεγάλες τηλεοράσεις που προσφέρουν την απόλυτη καθηλωτική εμπειρία χάρη στην ψυχαγωγία πραγματικής κλίμακας που προβάλλει οποιοδήποτε περιεχόμενό σε μια εξαιρετικά μεγάλη οθόνη[4] για απαράμιλλη ευκρίνεια και κλίμακα για παρακολούθηση, παιχνίδι ή γυμναστική.

Εκτός από την ασυναγώνιστη ποιότητα εικόνας, οι τηλεοράσεις LG QNED91 & LG QNED86 προσφέρουν μια σειρά από έξυπνες λειτουργίες, επιτρέποντας στους θεατές να έχουν εύκολη πρόσβαση στις αγαπημένες τους υπηρεσίες streaming, να παρακολουθούν τα σημαντικότερα στιγμιότυπα και ακόμη και να αλληλεπιδρούν με το παιχνίδι σε πραγματικό χρόνο μέσω προηγμένων επιλογών συνδεσιμότητας.

Μην χάσετε την απόλυτη εμπειρία θέασης των τελικών των μεγάλων διοργανώσεων ποδοσφαίρου και μπάσκετ αναβαθμίζοντας την τηλεόρασή σας σε μια LG QNED TV και παρακολουθήστε να ζωντανεύει όπως ποτέ άλλοτε και με εκπληκτική λεπτομέρεια, κάθε πάσα, σουτ και πανηγυρισμός.

#  #  #

Σχετικά με την LG Electronics, Inc.

Η LG Electronics αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη τεχνολογίας στα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα με παρουσία σχεδόν σε κάθε χώρα και ένα διεθνές εργατικό δυναμικό άνω των 74.000 ατόμων. Αποτελείται από τέσσερις επιχειρησιακές μονάδες: Οικιακές Συσκευές & Air Solution, Οικιακή Ψυχαγωγία, Εξαρτήματα Οχημάτων και Επαγγελματικές Λύσεις με παγκόσμια έσοδα άνω των 64 δισεκατομμυρίων USD το 2023. Η LG είναι ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως σε παραγωγή καταναλωτικών και εμπορικών προϊόντων όπως οθόνες τηλεοράσεων, οικιακές συσκευές,  λύσεις κλιματισμού θέρμανσης – ψύξης, οθόνες, εξαρτήματα και λύσεις για την αυτοκινητοβιομηχανία, και το premium brand LG SIGNATURE και το έξυπνο LG ThinQ είναι γνωστά παγκοσμίως. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.LGnewsroom.com.

Σχετικά με την LG Electronics Home Entertainment

Η LG Home Entertainment Company είναι ένας αναγνωρισμένος καινοτόμος κατασκευαστής τηλεοράσεων και συσκευών αναπαραγωγής ήχου και video. Η LG προσφέρει μια αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας μέσω των βραβευμένων τηλεοράσεων OLED και των QNED LED που τροφοδοτούνται από την καινοτόμο πλατφόρμα έξυπνων τηλεοράσεων webOS. Με στόχο να βοηθήσει τους καταναλωτές να απολαμβάνουν κορυφαία εμπειρία, όλα τα προϊόντα οικιακής ψυχαγωγίας της LG έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την περιβαλλοντική βιωσιμότητα, από την παραγωγή μέχρι την απόρριψη. Για περισσότερα νέα σχετικά με την LG, επισκεφθείτε το www.LGnewsroom.com.

Σχετικά με την LG Electronics Ελλάς ΜΑΕ

Η LG Electronics Ελλάς ΜΑΕ, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after sales. H LG Electronics Ελλάς ΜΑΕ έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή ψηφιακών λύσεων και συνεχίζει να ισχυροποιεί τη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία και τις οικιακές συσκευές. Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς ΜΑΕ προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/business.

Επισκεφτείτε την LG στα:

www.lg.com/gr 

www.facebook.com/lghellas 

www.instagram.com/lg_hellas

www.LinkedIn.com/lghellas


[1] Οι QNED99, QNED90, QNED89 και QNED85 διαθέτουν AI Picture Pro και AI Su-per Upscaling. Οι QNED99, QNED90, QNED89 και QNED85 διαθέτουν AI Picture Pro και AI Super Upscaling.

Τα μοντέλα με επεξεργαστή aplha 9 / alpha 8 (QNED99, QNED90, QNED89, QNED85 και 86NANO80) διαθέτουν Dynamic Tone Mapping Pro.

Το AI Picture Pro δεν λειτουργεί με περιεχόμενο που προστατεύεται από δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας σε υπηρεσίες OTT. Η ποιότητα εικόνας αναβαθμισμένου περιεχομένου θα διαφέρει με βάση την ανάλυση της πηγής.

[2] Πρέπει να ενεργοποιηθεί μέσω του μενού λειτουργίας ήχου. Ο ήχος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το περιβάλλον ακρόασης.

[3]Τα Dolby, Dolby Vision, Dolby Atmos και το σύμβολο double-D είναι σήματα κατατεθέντα της Dolby Laboratories Licensing Corporation. Κατασκευάζεται με άδεια χρήσης από την Dolby Laboratories. Εμπιστευτικά αδημοσίευτα έργα. Πνευματικά δικαιώματα © 2012-2024 Dolby Laboratories. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.

[4]Οι QNED85 και QNED80 διαθέτουν εξαιρετικά λεπτή σχεδίαση.

Οι QNED99, QNED90, QNED85 και QNED80 παρέχονται με μέγιστο μέγεθος 86 ίντσες. Οι QNED99, QNED90, QNED85 και QNED80 παρέχονται με μέγιστο μέγεθος 86 ίντσες. Τα ισχύοντα μοντέλα μπορεί να διαφέρουν ανά περιοχή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *