«H αυτοκρατορία της σκόνης», το νέο επεισόδιο έρχεται την Παρασκευή 19 Απριλίου τα μεσάνυχτα στο ATTICA TV

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

«INFOWAR: Ιστορίες από το Gotham City» αποκλειστικά στο ATTICA TV

Το «INFOWAR: Ιστορίες από το Gotham City», ένα από τα δημοφιλέστερα και παλαιότερα ελληνικά podcast, επιστρέφει με νέο επεισόδιο στην τηλεόραση του ATTICA TV. Στο τέταρτο επεισόδιο του «INFOWAR», με τίτλο «Η αυτοκρατορία της σκόνης» που θα μεταδοθεί την Παρασκευή 19 Απριλίου τα μεσάνυχτα και σε επανάληψη το Σάββατο 20 Απριλίου στις 20:00, o Άρης Χατζηστεφάνου και ο Χρήστος Αβραμίδης συναντούν τρείς ανθρώπους που υπόσχονται να αποκρυπτογραφήσουν την πολιτική και οικονομική ιστορία της σκόνης.

Μπορεί μερικοί κόκκοι σκόνης να έχουν καταγράψει την ιστορία της ανθρωπότητας – από το θάνατο θεών και ανθρώπων στην Τροία μέχρι την άνοδο και την πτώση των μεγαλύτερων αυτοκρατοριών; Με αφετηρία ένα περίεργο σημάδι στην οροφή του μεγαλύτερου σιδηροδρομικού σταθμού του Μανχάταν ταξιδεύουμε από το Westminster Hall στο Λονδίνο μέχρι τη Γροιλανδία και πίσω στην Αμερική για να διηγηθούμε συναρπαστικές, σκονισμένες ιστορίες από ορισμένα από τα σημαντικότερα ιστορικά γεγονότα των τελευταίων αιώνων.

Το μοντάζ και τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Άρης Τριανταφύλλου, υπεύθυνος φωτογραφίας είναι ο Θάνος Τσάντας και την πρωτότυπη μουσική έγραψε ο Ερμής Γεωργιάδης. Υπεύθυνη παραγωγής είναι η Κατερίνα Κωνσταντοπούλου.

ΤΟ INFOWAR ΕΡΧΕΤΑΙ ΞΑΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ AΤΤΙCA TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *