Παίζεις μπάσκετ με …LG

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Εάν είστε λάτρεις του μπάσκετ και ανυπομονείτε για τις αναμετρήσεις των αγαπημένων σας αθλητών στις 16 με 18 Φεβρουαρίου, στην Ινδιανάπολη, η LG είναι εδώ για να σας μεταφέρει στην Αμερική μέσα από τις τηλεοράσεις της. Οι τηλεοράσεις LG διαθέτουν όλα τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά που θα σας εξασφαλίσουν ακρίβεια χρωμάτων και ρεαλιστική θέαση, σαν να είσαστε στο στάδιο.

Οι τηλεοράσεις LG φέρνουν τους φιλάθλους πιο κοντά στη δράση, παρέχοντας ένα απαράμιλλο επίπεδο λεπτομέρειας, καθαρότητας και ρεαλισμού, βελτιώνουν την εμπειρία θέασης, συνδυάζοντας τη συγκίνηση των αγώνων με την ανώτερη τεχνολογία των τηλεοράσεων της LG. Με προηγμένη ποιότητα εικόνας, οι τηλεοράσεις της LG διαθέτουν τεχνολογία αιχμής, προσφέροντας αληθινά χρώματα και βαθιές αντιθέσεις που ανεβάζουν τον ενθουσιασμό του μπάσκετ σε νέα ύψη.

Η καινοτόμα λειτουργία Sports Mode της LG βελτιστοποιεί τις ρυθμίσεις εικόνας και ήχου ειδικά για αθλητικό περιεχόμενο, διασφαλίζοντας ότι κάθε κάρφωμα, τρίποντο και γρήγορο διάλειμμα αποδίδονται με εξαιρετική ευκρίνεια, ζωντάνια, πλούσια χρώματα και ακρίβεια, προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία, χάρη στον συνδυασμό ποιότητας εικόνας, μεγάλου μεγέθους οθόνης και ήχου surround.

Ακόμα, οι τηλεοράσεις LG διαθέτουν τεχνολογίες χειρισμού κίνησης και έχουν σχεδιαστεί, για να συμβαδίζουν με τη γρήγορη δράση του μπάσκετ, εξαλείφοντας το θόλωμα της κίνησης και εξασφαλίζοντας μια ομαλή εμπειρία θέασης κατά τη διάρκεια αυτών των συναρπαστικών στιγμών στο γήπεδο, από το πρώτο τζάμπολ μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, σαν να είσαστε μέσα στο γήπεδο.

Επίσης, οι τηλεοράσεις LG διαθέτουν τη λειτουργία Sports Alert για αθλητικές ειδοποιήσεις[1] για να σας κρατούν ενημερωμένους για τις αγαπημένες σας ομάδες.

Ρυθμίστε το Sports Alert και λάβετε ειδοποιήσεις πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τα παιχνίδια για τις βαθμολογίες, τα τελικά αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο, ακόμα κι όταν παρακολουθείτε άλλο περιεχόμενο, για τα αθλήματα που έχουν σημασία για εσάς.

Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε τις αγαπημένες σας ομάδες σε διάφορα αθλήματα[2] όπως ποδόσφαιρο ή μπάσκετ , για να λαμβάνετε αυτόματες ενημερώσεις στην αρχή των αγώνων, όταν σημειώνονται γκολ ακόμη και στο τέλος του αγώνα, όπου οι πληροφορίες εμφανίζονται πάνω από τη μετάδοση στο οθόνη μέσω ενός παραθύρου για ειδοποιήσεις.

Η λειτουργία Sports Alert είναι διαθέσιμη στις βραβευμένες τηλεοράσεις OLED, QNED Mini LED, QNED, NanoCell, καθώς και σε smart TV UHD 4K.

Και επειδή η θέαση πρέπει να συνοδεύεται εκτός από την εικόνα και από τον καθηλωτικό ήχο, ένα LG soundbar θα σας προσφέρει τον απόλυτο ήχο surround και θα ενισχύσει απρόσκοπτα την απόδοση της τηλεόρασης LG, προσφέροντας μια καλύτερη εμπειρία ήχου. Συνδυαστικά με την τηλεόραση LG, το soundbar με τη λειτουργία TV Sound Mode Share (κοινή χρήση λειτουργίας ήχου τηλεόρασης[3]), θα αναλύσει το περιεχόμενο και θα παρέχει καθαρότερο, καλύτερο ήχο, για την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Μην χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τους αγαπημένους σας ετήσιους αγώνες μπάσκετ με εντελώς νέο τρόπο με τις τηλεοράσεις LG και γιορτάστε τη συνάντηση της τεχνολογίας αιχμής και του αθλητικού πάθους.


[1] Η διαθεσιμότητα της υπηρεσίας ενδέχεται να διαφέρει ανά περιοχή ή χώρα. Στο Sports Alert ο χρήστης μπορεί να λάβει ειδοποιήσεις για Live Score, ειδοποιήσεις βαθμολογίας σε πραγματικό χρόνο και τελικά αποτελέσματα, να ελέγξει εύκολα τους επερχόμενους αγώνες των ομάδων σας και άλλες βασικές πληροφορίες σε ένα πλήθος πρωταθλημάτων και διοργανώσεων.

[2] Τα υποστηριζόμενα αθλήματα και πρωταθλήματα ενδέχεται να διαφέρουν ανά χώρα.

[3] Η δυνατότητα κοινής χρήσης της λειτουργίας ήχου τηλεόρασης ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο της τηλεόρασης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *