Νέες σειρές στη Nova

EON ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Νέες συναρπαστικές σειρές έρχονται να καθηλώσουν και να…cineπάρουν και τον Ιανουάριο στη Nova! «Ten Pound Poms» & «Belgravia: The Next Chapter» υπόσχονται καθηλωτικές στιγμές , μέσα από το Novacinema4.

Ten Pound Poms – Season 1 – Episode 101

Από την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου στις 22:00 και κάθε Παρασκευή την ίδια ώρα θα μεταδίδεται η δραματική σειρά «Ten Pound Poms» με τους Warren Brown, Faye Marsay, Hattie Hook​. Το 1956, μία ομάδα Βρετανών απαντά σε μία αγγελία που υπόσχεται ευτυχισμένη, νέα ζωή στην Αυστραλία, με αντάλλαγμα δέκα λίρες. Σύντομα, όμως, συνειδητοποιούν ότι η ζωή απέχει πολύ από αυτό που τους υποσχέθηκαν.

l-r: Frederick Trenchard played by Benjamin Wainwright and Clara Trenchard played by Harriet Slater

Ακολουθεί η πρεμιέρα της δραματικής σειράς «Belgravia: The Next Chapter» από τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου και κάθε Δευτέρα στις 22:00 με τους David Fynn, Daisy Sequerra, Julie Barclay. Μπελκγράβια, 1871. Ο Λόρδος Φρέντερικ Τρέντσαρντ γνωρίζει τη γοητευτική Κλάρα Νταν, και οι δυο τους ερωτεύονται παράφορα. Μετά το ρομαντικό φλερτ και την πρόταση γάμου, η Κλάρα πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Όμως ο Φρέντερικ έχει τα μυστικά του.

Παράλληλα, συνεχίζονται στο Novacinema4 οι σειρές «Paris Police 1905», «Twisted Metal», «Law & Order season 22», «Quantum Leap season 2», «New Norm», «Rapa season 2».

Μάλιστα, όλο το συναρπαστικό θέαμα είναι διαθέσιμο σε όλους, καθώς  η Nova προσφέρει εντελώς δωρεάν πρόσβαση σε ολόκληρη την Ελλάδα έως τις 10 Ιανουαρίου, στο πλούσιο περιεχόμενο της ΕΟΝ! Όσοι ενδιαφέρονται, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να μπουν στο eon.nova.gr, να αποκτήσουν τον δικό τους κωδικό και να παρακολουθήσουν κορυφαίο κινηματογραφικό, παιδικό και αθλητικό περιεχόμενο.

Οι σειρές είναι διαθέσιμες και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ, μαζί με περισσότερες από 4.000 ταινίες & επεισόδια σειρών. Ακόμη, το πρόγραμμα των καναλιών Novacinema διατίθεται με δυνατότητα Catch up 7 ημερών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλο το πλούσιο περιεχόμενο της Nova επιλέγοντας το πρόγραμμα ΕΟΝ ΤV ή το Συνδυαστικό Πρόγραμμα ΕΟΝ που τους ταιριάζει.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *