«Fashion House» και «The Heiress and The Heist» στο Novalifε

ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η αγαπημένη ζώνη, «Ιστορίες Γυναικών» στο Novalifε συνεχίζει να καθηλώνει και το νέο έτος τους συνδρομητές κάθε Τρίτη στις 21:00 με γυναίκες που εμπνέουν, πρωταγωνιστούν, προκαλούν, είναι χαρισματικές και αληθινές. Ο Ιανουάριος περιλαμβάνει τα ντοκιμαντέρ «Fashion House P.1» (2/1), «Fashion House P.2» (9/1), «Fashion House P.3» (16/1), «The Heiress and The Heist P.1» (23/1), «The Heiress and The Heist P.2» (30/1).

Στα 3 επεισόδια του «Fashion House» (2/1, 9/1, 16/1) τα ντοκιμαντέρ μεταφέρουν την εικόναπίσω από την κουρτίνα μερικών από τους πιο διάσημους οίκους μόδας στον κόσμο – Gucci, Burberry και Versace – αποκαλύπτοντας τις αξιοσημείωτες ιστορίες τους. Ανοίγοντας τις πόρτες σε έναν διαβόητα αποκλειστικό κόσμο, κάθε ταινία καταγράφει τα υψηλά και τα χαμηλά μερικών από τους πιο εμβληματικούς σχεδιαστές της σύγχρονης ιστορίας

Οι δύο τελευταίες Τρίτες του Ιανουαρίου (23/1, 30/1) είναι αφιερωμένες στο ντοκιμαντέρ «The Heiress and The Heist», με την ιστορία της Rose Dugdale και το πώς έγινε από Αγγλίδα ντεμπιτάντ που υποκλινόταν μπροστά στη βασίλισσα, φανατική υποστηρίκτρια του IRA και συγκλονιστική κλέφτρα έργων τέχνης.

Μάλιστα, όλο το συναρπαστικό θέαμα είναι διαθέσιμο σε όλους, καθώς  η Nova προσφέρει εντελώς δωρεάν πρόσβαση σε ολόκληρη την Ελλάδα έως τις 10 Ιανουαρίου, στο πλούσιο περιεχόμενο της ΕΟΝ! Όσοι ενδιαφέρονται, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να μπουν στο eon.nova.gr, να αποκτήσουν τον δικό τους κωδικό και να παρακολουθήσουν κορυφαίο κινηματογραφικό, παιδικό και αθλητικό περιεχόμενο

Τα ντοκιμαντέρ είναι διαθέσιμα και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ, μαζί με περισσότερες από 4.000 ταινίες & επεισόδια σειρών. Ακόμη, το πρόγραμμα των καναλιών Novacinema διατίθεται με δυνατότητα Catch up 7 ημερών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλο το πλούσιο περιεχόμενο της Nova επιλέγοντας το πρόγραμμα ΕΟΝ ΤV ή το Συνδυαστικό Πρόγραμμα ΕΟΝ που τους ταιριάζει.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *