Πρεμιέρα για την κωμωδία δράσης «Hitman’s Bodyguard 2» απόψε στη Nova

EON Nova

Reynolds, Banderas, Hayek, Jackson φέρνουν λάμψη Hollywood στις οθόνες των συνδρομητών της Nova αυτή την Κυριακή 8 Οκτωβρίου με την κωμωδία δράσης «Hitman’s Bodyguard 2» (2021, διάρκεια 112’) που θα μεταδοθεί σε Α’ τηλεοπτική προβολή στο Novacinema1 στη ζώνη Sunday Premiere της Nova!

HWB_D16_05222.RAF

Ακολουθώντας τις συμβουλές της ιατρού του, ο σωματοφύλακας Μάικλ Μπράις αποσύρεται στην Ιταλία. Ωστόσο, ο Ντάριους και η θεοπάλαβη γυναίκα του τον αναγκάζουν να επιστρέψει στη δράση. H σπαρταριστή συνέχεια την Κυριακή 8/10 (22:00) στο Novacinema1 με τους Ryan Reynolds, Antonio Banderas, Salma Hayek, Samuel L. Jackson υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Patrick Hughes

Η ταινία είναι διαθέσιμη και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ, μαζί με περισσότερες από 4.000 ταινίες & επεισόδια σειρών. Ακόμη, το πρόγραμμα των καναλιών Novacinema διατίθεται με δυνατότητα Catch up 7 ημερών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλο το πλούσιο περιεχόμενο της Nova επιλέγοντας το πρόγραμμα ΕΟΝ ΤV ή το Συνδυαστικό Πρόγραμμα ΕΟΝ που τους ταιριάζει.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *