«Υψηλές Πτήσεις» στην τηλεθέαση του Παναθηναϊκού στο “Nick Galis International Tournament”, που μεταδόθηκε από το ACTION 24

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Εκατοντάδες χιλιάδες ήταν οι τηλεθεατές που παρακολούθησαν τις φιλικές αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού στο Nick Galis International Tournament από τη συχνότητα του ACTION 24, με την τηλεθέαση να αγγίζει το 12,5% σε αντρικό κοινό στην Αττική!

Χαρακτηριστικό του μεγάλου ενδιαφέροντος του φίλαθλου κοινού για τα παιχνίδια που μετέδωσε ζωντανά και αποκλειστικά το ACTION 24, είναι το γεγονός πως τα ματς παρακολούθησαν από τους τηλεοπτικούς δεκτές τους- αθροιστικά, έστω και για ένα λεπτό – περισσότεροι από 220.000 τηλεθεατές! Την ίδια ώρα, το παιχνίδι των πρασίνων με τη Φενερμπαχτσέ συγκέντρωσε μέσα από τις ψηφιακές πλατφόρμες 350.000 προβολές και το παιχνίδι απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ 420.000 προβολές.

Υπενθυμίζεται ότι το προσεχές Σαββατοκύριακο 23 & 24 Σεπτεμβρίου, το ACTION 24 θα μεταδώσει ζωντανά και αποκλειστικά το διεθνές μπασκετικό τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού, της Αναντολού Εφές, της Μπάγερν Μονάχου και της Παρτίζαν.

Μείνετε συντονισμένοι στο ACTION 24, καθώς εδώ, η αθλητική δράση δεν σταματά!

Ζωντανά και αποκλειστικά μόνο από το ACTION 24

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *