Το Forbes στην Αδριατική μέσα από τη United Media

ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η United Media (Nova) εταιρεία ΜΜΕ της United Group Νova και το Forbes υπέγραψαν συμφωνία για την κυκλοφορία εκδόσεων Forbes στη Σερβία, την Κροατία, τη Σλοβενία, το Μαυροβούνιο και τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη σε διάφορα μέσα, καθώς και των ψηφιακών και οπτικοακουστικών υπηρεσιών, συνεδρίων και εκδηλώσεων.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με την United Media για την κυκλοφορία των εκδόσεων του Forbes στην περιοχή της Αδριατικής», δήλωσε ο Peter Hung του Forbes. «Είμαστε δεσμευμένοι να υπερασπιστούμε την επιχειρηματικότητα σε όλο τον κόσμο και η προσθήκη εκδόσεων στη Σερβία, την Κροατία, τη Σλοβενία, το Μαυροβούνιο και τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη θα αυξήσει περαιτέρω την παρουσία μας στην Ευρώπη».

«Είναι μεγάλη τιμή και προνόμιο για την United Media να συνεργάζεται με μια τόσο μεγάλη και διεθνούς φήμης εταιρεία όπως το Forbes. Αυτή η αποκλειστική συμφωνία ακολουθεί το στρατηγικό σχεδιασμό μας για την επέκταση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων μας και την ανάπτυξη νέων μέσων και περιεχομένου για τους χρήστες μας. Η κυκλοφορία των ψηφιακών εκδόσεων του Forbes στην περιοχή μας είναι ένα σημαντικό βήμα προς στην αποστολή μας να παρέχουμε στους αναγνώστες μας τα τελευταία νέα και πληροφορίες για την επιχειρηματικότητα, την οικονομία και πολλά ακόμα σημαντικά θέματα. Με αυτή τη συνεργασία, θα μπορέσουμε να τους προσφέρουμε πρόσβαση στο απαράμιλλο περιεχόμενο και τις γνώσεις του Forbes και είμαστε βέβαιοι ότι αυτό θα αλλάξει ραγδαία στο τοπίο των ψηφιακών μέσων στη ΝΑ Ευρώπη», δήλωσε η Aleksandra Subotic, Διευθύνουσα Σύμβουλος της United Media.

Σχετικά με την κυκλοφορία, πέντε νέες ιστοσελίδες του Forbes Adria σχεδιάζεται να κυκλοφορήσουν έως το τέλος του έτους. Θα προσφέρουν πρόσβαση στο παγκόσμιο περιεχόμενο του Forbes, ενώ θα περιέχουν και πλούσιο τοπικό περιεχόμενο. Οι εκδόσεις του Forbes στη Σερβία, την Κροατία, τη Β&Ε, το Μαυροβούνιο και τη Σλοβενία θα διευθύνονται από έμπειρους συντάκτες και δημοσιογράφους που θα διασφαλίζουν ότι το περιεχόμενο είναι μοναδικό, δημιουργημένο σε τοπικό επίπεδο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κοινού.

Καθώς η οικονομία στην περιοχή της Αδριατικής συνεχίζει να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται, οι νέες εκδόσεις του Forbes θα είναι εκεί για να παρέχουν τα τελευταία νέα, αναλύσεις και πληροφορίες για τον κόσμο των επιχειρήσεων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *