Πέρασε η ΕΡΤ το τέστ αξιολόγησης

INTERNET ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η ΕΡΤ πέτυχε σε δύσκολες συνθήκες να μεταδίδει ένα αξιόπιστο πρόγραμμα (σε γενικές γραμμές) και μια σειρά υπηρεσιών,  όπως η Εκπαιδευτική Τηλεόραση, εν μέσω της Πανδημίας.

Επίσης, για μια ακόμη χρονιά μετέδωσε τις Ιερές Ακολουθίες της Μεγάλης Βδομάδας, σε μια στιγμή που ορισμένοι επιχειρούσαν να ερμηνεύσουν την απόγορευση προσέλευσης στις εκκλησίες, ως απόπειραα εναντίον της ορθόδοξης πίστης.

Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ κατάφεραν και πάλι να κρατήσουν τον ταλαιπωρημένο φορέα όρθιο, αποκαλύπτοντας την πραγματική του δύναμη, λειτουργώντας με το υφιστάμενο οργανόγραμμα

Γι΄αυτό και προκαλεί μεγαλύτερη έκπληξη η επιμονή εν μέσω πανδημίας, για την επιστροφή σε πρόσωπα και καταστάσεις που σχετίζονται με οδυνηρές καταστάσεις, όπως το λουκέτο στην εταιρεία. Ανθρωποι που έλαβαν θέσεις ευθύνης και απέτυχαν πολλαπλώς, προκαλώντας σημαντικές συνέπειες σε βάρος της κρατικής ραδιοτηλεόρασης, εμφανίζονται για μια ακόμη φορά ως ειδικοί.

“Κάνω την αυτοκριτική μου” είπε για το ΕΣΥ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναγνωρίζοντας πως άλλη εικόνα είχε και του είχαν μεταφέρει και άλλα συνέβησαν την ώρα της μάχης. Το ίδιο και κατά αναλογία μπορεί να ισχύσει για την ΕΡΤ. Η αξιολόγησή της, μάλλον, έγινε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *