Δελτία σε πόλεμο τηλεθέασης

Uncategorized

 
 

  • Μεγάλη μάχη από τις 7 ως τις 10 το βράδυ

 
 
Η μάχη των 7 στα δελτία ειδήσεων ξεκίνησε ήδη, με αλλαγή στις ώρες μετάδοσής τους και με νέα πρόσωπα στο μηχανισμό παραγωγής των ειδήσεων.
Τις αντοχές του Αντώνη Σρόιτερ και του Alpha θα δοκιμάσουν ο Τζόνι Καλημέρης και ο Δημήτρης Μιχαλέλης με την Έλλη Στάη στην παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων του Epsilon. Την ενημερωτική διευθυντική ομάδα του σταθμού απαρτίζουν ο Στρατής Μπαλής ως διευθυντής ειδήσεων, ο Βίκτωρας Βλαχογιάννης ως διευθυντής σύνταξης, ο Γιώργος Κοσμάς (πρώην διευθυντής του Σπορ FM) ως επικεφαλής του αθλητικού περιεχομένου και ο Άγγελος Τόμπρος ως αρχισυντάκτης των αθλητικών εκπομπών.
Ο ΑΝΤ1 θα δοκιμάσει, από τις 16 Σεπτεμβρίου, εκ νέου την απήχησή του ξεκινώντας το δελτίο ειδήσεων στις 7.30 (ως τις 8.30) με παρουσιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου. Το προηγούμενο εγχείρημα μετάδοσης του δελτίου στις 7 το απόγευμα, επί ημερών Τζόνι Καλημέρη στο κανάλι, με παρουσιάστρια τη Μαρία Χούκλη, δεν είχε αποδώσει. Νέος γενικός διευθυντής ειδήσεων ανέλαβε ο Κωστής Τσιακανίκας, πρώην διευθυντής ειδήσεων του Star. Στις 7.45 (ως τις 9) συνεχίζει η Σία Κοσιώνη με το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ και το δίδυμο Νίκου Φιλιππίδη και Σπύρου Αδαμίδη στον ενημερωτικό τομέα. Η αναμέτρηση των τριών θα είναι ισχυρή. Στις 8.00 θα ξεκινάει το δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, η οποία είναι και η διευθύντρια ειδήσεων. Στις 9, μέχρι νεωτέρας, θα μεταδίδεται το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 και υπάρχει το ερώτημα αν πρέπει να επανέλθει το απογευματινό δελτίο ειδήσεων στις 6.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *