Mega: Τρίποντο, δίποντο ή η μπάλα στην εξέδρα;

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Αποφάσεις για το Mega δεν έχουν ληφθεί ακόμη. Το σίγουρο είναι πως έχει γίνει το πρόβλημα αντιληπτό και περιγράφεται με όρους ποδοσφαίρου. Χθες το πρωί γράψαμε πως “το παιχνίδι ακόμη παίζεται στο Mega” και το απόγευμα στη συνάντησή  του με τους εκπροσώπους των εργαζομένων στο κανάλι, ο Βαγγέλης Μαρινάκης φέρεται να είπε πως “είμαστε προς το τέλος της παράτασης, αλλά ο αγώνας δεν έχει τελειώσει”.
 
Θα συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε όρους από τον αθλητισμό, από το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο, για να εξηγήσουμε τι συμβαίνει.
-Η Τηλέτυπος έχει τη δυνατότητα να κάνει την τελευταία επίθεση  για να πετύχει δύο πόντους. Αυτή είναι η θεματική άδεια εθνικής εμβέλειας. Κέρδίζει στο τέλος τον αγώνα, αλλά δεν θα έχει ενημέρωση και θα πρέπει να απολύσει πολύ κόσμο.
-Η ίδια εταιρεία μπορεί να πάει για τρίποντο. Να διεκδικήσει την άδεια που δεν έχει διιατεθεί στο διαγωνισμό ως τώρα. Είναι η δεύτερη ευκαιρία που έχει για να παραμείνει στην 1η εθνική και με ενημέρωση και με ψυχαγωγία. Διασώζονται τουλάχιστον 400 θέσεις εργασίας
-Μπορεί να συνεχίσει τη σημερινή της πολιτικς. Να βρίσκεται σε κενή εστία, και να στέλνει τη μπάλα στην εξέδρα!
 

1 thought on “Mega: Τρίποντο, δίποντο ή η μπάλα στην εξέδρα;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *