ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ενημερωτική σύμπραξη ΣΚΑΪ – Euronews

*

Δυναμική παρουσία επί 24ωρης βάσης ετοιμάζει ο Όμιλος ΣΚΑΪ σε τηλεόραση και διαδίκτυο. O  ΣΚΑΪ 24 συζητά με το Euronews για συνεργασία επί του τηλεοπτικού ενημερωτικούπρογράμματος. Οι συζητήσεις είναι προχωρημένες, όπως και με τον Φίλιππο Βρυώνη,για τη φιλοξενία του ενημερωτικού καναλιού στη συχνότητα του περιφερειακούκαναλιού Extra. Το κανάλι θα εκπέμπει διαδικτυακά και δορυφορικά σε όλη την Ελλάδα μέσω Nova και Cosmote TV.

Το πρόγραμμα του σταθμού θα είναι σύμφωνα με όλεςτις ενδείξεις 24ωρο. Το πρωί θα μεταδίδονται και οι ενημερωτικές εκπομπές τουΣΚΑΪ, ενώ έμφαση θα δίνεται στην απογευματινή και βραδινή ζώνη. Στις 6.00 τοαπόγευμα θα ξεκινάει ο Νίκος Ευαγγελάτος με ένα ενημερωτικό πρόγραμμα,παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Δημήτρη Καμπουράκη και τον Νίκο Υποφάντη. Μετά τοn Νίκο Ευαγγελάτο θα ακολουθεί το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ 24 με τη Νίκη Λυμπεράκη. Κατά τη διάρκεια της νύχτας θα μεταδίδεται το πρόγραμμα τουελληνικού Euronews.

Στο τηλεοπτικό εγχείρημα του Φαλήρου θα συμμετέχει όλο το ειδησεογραφικό δυναμικό του ΣΚΑΪ και στόχος είναι ο ΣΚΑΪ 24 να είναι η εναλλακτική επιλογή στον τηλεθεατή που βλέπει το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του σταθμού και θέλει να ενημερωθεί και διεξοδικά από τους δημοσιογράφους του σταθμού. Παράλληλα θα ξεκινήσει και το ενημερωτικό site του ΣΚΑΪ, το οποίο θα μεταδίδει μόνο ειδήσεις, ενώ θα υπάρξει και ένα δεύτερο για το ενημερωτικό πρόγραμμα του Ομίλου ΣΚΑΪ.

Βασίλης Κουφόπουλος
Καλύπτω το ρεπορτάζ των ΜΜΕ από το 1993 και παράλληλα ασχολούμαι με την Αθήνα.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.