Γενέθλια 2 ετών με 15 εκατ. μοναδικούς χρήστες για το ertnews.gr

INTERNET ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ο ενημερωτικός ιστότοπος της ΕΡΤ, το ertnews.gr έκλεισε δύο χρόνια. Από τις 22 Φεβρουάριου του 2021 οπότε και «γεννήθηκε» το ertnews.gr και ξεκίνησε την ενημερωτική διαδρομή του στο διαδίκτυο, η επισκεψιμότητα  ανεβαίνει με θεαματικό ρυθμό. Το διάστημα αυτό περί τα 15 εκατομμύρια μοναδικοί χρήστες  το επισκέφτηκαν, ενώ συνολικά από την έναρξη λειτουργίας του έχουν πραγματοποιηθεί  42 εκατομμύρια επισκέψεις.

Περίπου 600.000 άρθρα (από ένα ευρύ φάσμα θεματολογίας)  αναγνώστηκαν σε αυτό το χρονικό διάστημα με αιχμή την επικαιρότητα, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, τα κοινωνικά θέματα. Επίσης, δημοσιεύθηκαν ειδήσεις και από την Περιφέρεια, με τη συνδρομή του μεγάλου δικτύου ανταποκριτών των Περιφερειακών Σταθμών της ΕΡΤ ανά την Ελλάδα, αλλά και ανταποκρίσεις από κάθε γωνιά του κόσμου, με τη βοήθεια των ανταποκριτών της ΕΡΤ στα κέντρα αποφάσεων της υφηλίου.

Ρεκόρ αποτελεί και ο αριθμός των συνεντεύξεων που αναρτήθηκαν στο ertnews.gr. Ξεπερνούν τις 10.000 αυτές που δόθηκαν σε όλα τα μέσα της ΕΡΤ (τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο) και αναπαρήχθησαν από τον ενημερωτικό ιστότοπο της ΕΡΤ.

Παράλληλα, πολλά ήταν και τα αφιερώματα που έγιναν πρωτογενώς από τη συντακτική ομάδα του ertnews.gr, όπως και τα βίντεο που δημιουργήθηκαν από την ομάδα των video editors του ενημερωτικού ιστοτόπου της ΕΡΤ και προκάλεσαν αίσθηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *