Με κυβερνητική έγκριση η Super League 2 και η Basket League στην ΕΡΤ!

Uncategorized

Tην απόκτηση των δικαιωμάτων μετάδοσης και εκμετάλλευσης των αγώνων όλων των ομάδων που συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας SUPER LEAGUE 2, αγωνιστικής περιόδου 2022 – 2023 και τα δικαιώματα της Basket League 2022-23 αποφάσισε η …Κυβέρνηση. Η έγκριση δόθηκε από τη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ΕΡΤ ΑΕ δηλαδή από το υπουργείο Οικονομικών ύστερα από εισήγηση του γενικού διευθυντή προγράμματος.

Και στις δύο αποφάσεις που αναρτήθηκαν στη Διαύγεια, δεν αναγράφονται τα ποσά για τις δύο διοργανώσεις ενώ υπάρχει δυνατότητα για αύξηση του κόστους με τη “βελτίωση του τηλεοπτικού προϊόντος και, κατά συνέπεια, της τηλεθέασης, με συνακόλουθη αύξηση των διαφημιστικών εσόδων της ΕΡΤ” .  Το επιπλέον ποσό θα καταβληθεί στην Super League 2 το επιπλέον  “ώστε να αποδοθεί από τη Super League 2 με βαθμολογικά κριτήρια στις 5 πρώτες ομάδες Α’ και Β’ ομίλου”.

Το ίδιο μπόνους θα ισχύει και για την Basket League , ενώ το κόστος θα βαρύνει τον προϋπολογισμό της ΕΡΤ για το οικονομικό έτος 2023, “με την προϋπόθεση της έγκρισης πολυετούς υποχρέωσης βάσει των κείμενων διατάξεων.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *