Ο Φώτης Κατσικάρης θα κάνει παιχνίδι ως…playmaker στους «Playmakers» μαζί με την κορυφαία μπασκετική ομάδα Novasports!

ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η εκπομπή «Playmakers» αποκτά τον δικό της… playmaker, τον Φώτη Κατσικάρη που αποτελεί το νέο special μεταγραφικό απόκτημα της Novasports Basketball Team! Η εκπομπή «Playmakers», ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου και όλη η κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα Novasports, καλωσορίζουν τον expert Φώτη Κατσικάρη, τον έμπειρο προπονητή διεθνούς φήμης με τη μεγάλη θητεία στα ευρωπαϊκά παρκέ, πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής μας ομάδας και τον πρώτο Έλληνα coach που έκατσε σε πάγκο του NBA.

Σε κάθε αγωνιστική ημέρα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης της EuroLeague, που απολαμβάνουν οι φίλοι του μπάσκετ για 19η σεζόν στο Novasports, θα σχολιάζει και θα αναλύει τις φάσεις και τα αποτελέσματα των παιχνιδιών τόσο πριν τους αγώνες των ελληνικών ομάδων αλλά και μετά το τέλος των αναμετρήσεων κάθε βραδιάς. Η πρεμιέρα του Φώτη Κατσικάρη στους «Playmakers», θα γίνει την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου στις 20:00 πριν τον αγώνα Ολυμπιακός-Παρτίζαν. Την επόμενη μέρα, Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, ο coach θα συμμετέχει στην εκπομπή «Playmakers» που θα πλαισιώσει τον αγώνα της «επίσημης αγαπημένης» κόντρα στη Λετονία για τα προκριματικά της FIBA για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023.

Οι «Playmakers» όμως θα φιλοξενήσουν και διεθνείς μπασκετμπολίστες που θα σχολιάσουν όλα τα τεκταινόμενα στο χώρο της EuroLeague αλλά και τους αγώνες της Εθνικής με Λετονία και Βέλγιο. Συγκεκριμένα, στην εκπομπή της Πέμπτης 10/11 καλεσμένος θα είναι ο διεθνής playmaker του Ιωνικού Νίκαιας, Βαγγέλης Μάντζαρης και στην εκπομπή της Παρασκευής 11/11 καλεσμένος θα είναι ο διεθνής center της ΑΕΚ, Δημήτρης Μαυροειδής.

Με την πλατφόρμα EON, οι συνδρομητές Nova έχουν πλέον την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το αγαπημένο τους αθλητικό περιεχόμενο, μέσα από ένα πλούσιο, καλοσχεδιασμένο και εύχρηστο περιβάλλον, που καθιστά το περιεχόμενο διαθέσιμο οπουδήποτε, οποτεδήποτε και σε οποιαδήποτε συσκευή. Παράλληλα, η ΕΟΝ προσφέρει πρωτοπόρα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως το timeshift που δίνει τη δυνατότητα στο συνδρομητή να γυρίσει «πίσω» σε μια ζωντανή μετάδοση αγώνα και να τον παρακολουθήσει από την αρχή εφόσον έχει χάσει το ξεκίνημα του παιχνιδιού ή ακόμη και να γυρίσει πίσω για μία φάση, αλλά και την υπηρεσία EON Sports Mode, που παρέχει ζωντανά στατιστικά για επιλεγμένους αγώνες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *