Ο “Maestro” του Παπακαλιάτη στο Netflix με το “νόμο Κρέτσου”

ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το «Maestro», η ελληνική σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο MEGA TV έρχεται στο Netflix. H σειρά θα προβληθεί στο Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου 2022 και θα κάνει πρεμιέρα σε κοινό σε όλο τον κόσμο για πρώτη φορά στις αρχές του 2023.

Όπως δήλωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Κρατάω το “Maestro” πολύ κοντά στην καρδιά μου και νιώθω βαθιά τιμή και χαρά που αυτή η ιστορία θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσω του Netflix. Ανυπομονώ για αυτό το ταξίδι». Καθοριστικό ρόλο για την παραγωγή της σειράς που είναι μία από τις ακριβότερες της ελληνικής τηλεόρασης είναι ο ν.4487/2017.

Ο προϋπολογισμός των επιλέξιμων δαπανών ανέρχεται στα 2.318.570 ευρώ και το ποσό της επιδότησης από τον ΕΚΟΜΕ (40%) προς την Άλτερ Έγκο ΜΜΕ στα 927.428 ευρώ. Ο πρώτος κύκλος αποτελείται από εννιά επεισόδια με κόστος τουλάχιστον 257.000 ευρώ.

Με τα κίνητρα του “Νόμου Κρέτσου” δόθηκε η εγγύηση και η χρηματοδότηση  από τον κρατικό  προυπολογισμλο για την ενίσχυση της οπτικοακουστικής βιομηχανίας, όταν στην Ελλάδα, εν μέσω μνημονίων, δεν μεταδίδονταν ελληνικές σειρές.

H ανακοίνωση του Netflix έχει ως εξής:

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ NETFLIX Η ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ “MAESTRO”

Το Netflix πήρε τα παγκόσμια δικαιώματα για την επιτυχημένη ελληνική σειρά Maestro από το MEGA TV.

Η δραματική σειρά σε σενάριο, σκηνοθεσία και με πρωταγωνιστή τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, θα έρθει στα μέλη του Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου 2022 και θα κάνει πρεμιέρα σε κοινό σε όλο τον κόσμο για πρώτη φορά στις αρχές του 2023.

Όπως δήλωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Κρατάω το “Maestro” πολύ κοντά στην καρδιά μου και νιώθω βαθιά τιμή και χαρά που αυτή η ιστορία θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσω του Netflix. Ανυπομονώ για αυτό το ταξίδι».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ MAESTRO:

Συγγραφέας: Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Σκηνοθεσία: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Άκης Πολύζος

Παραγωγός: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023

Εκτέλεση παραγωγής: Foss Productions

Παίζουν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Φάνης Μουρατίδης, Μαρία Καβογιάννη, Κλέλια Ανδριολάτου, Γιώργος Μπένος, Ορέστης Χαλκιάς, Αντίνοος Αλμπάνης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Δημήτρης Κίτσος

Σύνοψη: Ο Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί για να στήσει ένα μουσικό φεστιβάλ από την αρχή. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια ακραία ιστορία αγάπης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *