Δυνατή η στήριξη της Nova στο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου Ελλάδος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

 
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Nova συνεργάζεται με το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών υποστηρίζοντας το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου και αποδεικνύοντας, για άλλη μία φορά, τη στρατηγική της δέσμευση στην προώθηση σημαντικών πολιτιστικών δράσεων στη χώρα μας, που σχετίζονται με την κινηματογραφική δημιουργία.
Το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου αποτελεί μία από τις σημαντικότερες πολιτιστικές διοργανώσεις σε ό,τι αφορά την εκπροσώπηση του γαλλικού και γαλλόφωνου κινηματογράφου, αλλά και γενικότερα της γαλλικής κουλτούρας στη χώρα μας. Η Nova συνεργάζεται με το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών για την προβολή του Φεστιβάλ ως Χορηγός Επικοινωνίας τα τελευταία τρία χρόνια, ενώ φέτος ενίσχυσε τη συνεργασία αυτή συμμετέχοντας στο Φεστιβάλ και ως Χορηγός Βραβείου Κριτικής Επιτροπής, στηρίζοντας, παράλληλα, επικοινωνιακά την ταινία που βραβεύτηκε μέσα από τα κανάλια Novacinema. Το Βραβείο Κριτικής Επιτροπής απονεμήθηκε στην ταινία «Η Οδύνη» (La Douleur) του Εμανουέλ Φινκιέλ, και είναι βασισμένη στο ομώνυμο έργο της Μαργκερίτ Ντιράς.
Στο πλαίσιο της λαμπρής τελετής λήξης, που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό κινηματογράφο της Αθήνας, η κ. Αγάπη Κεφαλογιάννη, Programming Senior Manager της Forthnet, δήλωσε σχετικά: «Είναι ιδιαίτερη χαρά για μας στη Nova να προβάλλουμε, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ως Χορηγός Επικοινωνίας, μια τόσο σημαντική διοργάνωση. Φέτος, ενισχύουμε τη συνεργασία μας με το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών συμμετέχοντας ως χορηγός και στο Βραβείο Κριτικής Επιτροπής του 19ου Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου. H Nova, αγαπά πολύ το σινεμά του κόσμου και το αποδεικνύει με ειδικά σχεδιασμένες ζώνες και αφιερώματα που προβάλλονται τόσο στα κανάλια Novacinema, όσο και στο Nova On Demand. Εκεί, δηλαδή, που οι γαλλόφωνες ταινίες έχουν την τιμητική τους! Ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή επιτυχία του Φεστιβάλ και στη Θεσσαλονίκη!»
Στο παρακάτω https://youtu.be/HlUmWY08ueU ακολουθεί και το σχετικό ρεπορτάζ.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *