O 4ος κύκλος του «Westworld» έρχεται να καθηλώσει αποκλειστικά στα Novacinema!

EON ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Από την Κυριακή 26/6 (04:00) σε ταυτόχρονη μετάδοση με την Αμερική και κάθε Τρίτη στις 22:00 προβολή Prime Time στο Novacinema4

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο Novacinema4 κάνει πρεμιέρα ο πολυαναμενόμενoς 4ος κύκλος της αμερικάνικης τηλεοπτικής σειράς, επιστημονικής φαντασίας «Westworld» αυτή την Κυριακή στις 26 Ιουνίου.

Πιο συγκεκριμένα, από την Κυριακή 26 Ιουνίου και κάθε Κυριακή στις 04:00 (ξημερώματα Δευτέρας), σε ταυτόχρονη μετάδοση με την Αμερική και κάθε Τρίτη στις 22:00 προβολή Prime Time στο Novacinema4, οι συνδρομητές θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν το συναρπαστικό 4ο κύκλο της σειράς «Westworld», των κορυφαίων δημιουργών Jonathan Nolan και Lisa Joy με τους Aaron Paul, Ed Harris, Jeffrey Wright, Evan Rachel Wood, Thandiwe Newton.

Σε ένα σκοτεινό μέλλον στο οποίο η τεχνητή νοημοσύνη παίρνει μορφή, τα ανθρωπόμορφα ανδροειδή του θεματικού πάρκου Westworld πραγματοποιούν κάθε ανθρώπινη επιθυμία, όσο αγνή ή διεφθαρμένη κι αν είναι. Η σειρά παρουσιάζει μια ομάδα επιστημόνων που δημιουργεί τεχνητούς ανθρώπους και τοποθετούνται σ’ ένα θεματικό πάρκο αναψυχής με θέμα την Άγρια Δύση, το Westworld. Τα όντα αυτά, οι λεγόμενοι “Οικοδεσπότες”, δεν γνωρίζουν πως η ζωή τους είναι προγραμματισμένη από τρίτους. Στο Westworld πηγαίνουν πλούσιοι πελάτες με την ονομασία “Νεοφερμένοι” (γνωστοί και ως “Επισκέπτες”), οι οποίοι όντας άτρωτοι, μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν μέσα στο πάρκο, χωρίς να έχουν το φόβο της δολοφονίας τους από τους Οικοδεσπότες.

Η σειρά επιστημονικής φαντασίας «Westworld» έχει συγκεντρώσει πολυάριθμες υποψηφιότητες στις Χρυσές Σφαίρες, ενώ έχει συγκεντρώσει σημαντικές νίκες στα IGN Awards, στα Βραβεία Επιλογής Κριτικών Τηλεόραση, στην Αμερικανική Κοινότητα Διευθυντών Φωτογραφίας και σε άλλα.

Απολαύστε τη σειρά «Westworld» στην ΕΟΝ, τη νέα πλατφόρμα της Nova, με δυνατότητα Catch up 7 ημερών, αλλά και On Demand στον κατάλογο «Novacinema», κατηγορία «Σειρές».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *