Διεθνείς συμπαραγωγές και νέο κτίριο στην Αθήνα για τον ΑΝΤ1+

Streaming Uncategorized ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο στοίχημα για τη νέα συνδρομητική πλατφόρμα του Ομίλου ΑΝΤ1 αποκαλύφθηκε πρόσφατα στις Κάννες. Ο Όμιλος, που έχει επενδύσει τα κεφάλαια του νέου εταίρου του στην τηλεοπτική παραγωγή, του αραβικού ομίλου MBC Group, βρέθηκε στην αγορά των Καννών σε αναζήτηση νέων συμμαχιών και επενδυτών παραγωγής στα μελλοντικά πρότζεκτ του.

Η μυθοπλασία έχει πάρει ήδη τον δρόμο της με τις σειρές «Σέρρες», «Ο φίλος», «Η γέφυρα» και τη συμπαραγωγή «Paradise». Στις Κάννες ανακοινώθηκε και η παραγωγή του ντοκιμαντέρ «The Other 300», σε παραγωγή της αυστριακής εταιρείας Epo Films και της ελληνικής Anemon.

Κύριος στόχος του Ομίλου παραμένει η προσέλκυση μεγάλων κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών από όλο τον κόσμο στα νέα στούντιο που θα κατασκευαστούν εντός του έτους. Παράλληλα τρέχει και το σχέδιο κατασκευής νέου κτιρίου για τον Όμιλο στη θέση Καλυφτάκη στην Κηφισιά. Μετά τα σίριαλ πάντως η καμπάνια της πλατφόρμας του ΑΝΤ1+, που είναι και η φθηνότερη στην ελληνική αγορά, θα εστιάσει στο Μουντιάλ, τα δικαιώματα του οποίου έχει εξασφαλίσει ο Όμιλος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *