Οι άνθρωποι του Mega παλεύουν για τη σωτηρία του

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Μια δύο αλήθειες για το Mega.  Μια μερίδα εργαζομένων του, δεν ενοχλήθηκε ποτέ από την κατάσταση των συναδέλφων του στα άλλα κανάλια. Δεν ήταν εκεί στο σημείο τριβής, όταν έκλειναν οι ανταγωνιστές. Θεωρούσαν πως δεν τους αφορά η κατάσταση των άλλων.
Πολύ δε περισσότερο, όταν από το δελτίο ειδήσεων του καναλιού οι αστέρες του έβριζαν την κοινωνία, που δεν καταλάβαινε το μνημόνιο.
Τώρα όμως γύρισαν τα πράγματα. Και οι εργαζόμενοι αυτοί βρέθηκαν στη θέση του διωκόμενου. Είναι πλέον τα θύματα των ανταγωνιστών  του  Mega. Όμως, επίσης, σε αυτό το διάστημα, όταν οι μέτοχοι εγκατέλειψαν το κανάλι, συνέχισαν να βρίσκονται εκεί και να δίνουν ζωή στο Mega. Και δεν ήταν οι μεγαλοπαράγοντες, αλλά οι απλοί εργαζόμενοι που κατάλαβαν πως δεν υπάρχουν εγγυήσεις από τους ισχυρούς ιδιοκτήτες, παρά μόνο συμφέροντα. Αυτοί οι απλήρωτοι επί 16 μήνες εργαζόμενοι του Mega, των 800 ευρώ, είναι τώρα έξω από το ΕΣΡ και με τη φωνή τους, δίνουν την τελευταία τους μεγάλη μάχη. Και μόνο γι αυτό αξίζουν το σεβασμό μας, διότι δεν ευθύνονται για τις πράξεις των μετόχων και τις καταστροφικές επιλογές των τραπεζών.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *