United …WIND εναντίον ΟΤΕ/Cosmote TV

cosmote INTERNET ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Αναδιάταξη δυνάμεων. Πριν από λίγο καιρό στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας υπήρχαν 3 εταιρείες, η Cosmote, η WIND και η Vodafone, ενώ η Nova είχε πάρει άδεια για να λειτουργήσει ως εικονικός πάροχος κινητής. Η Nova είχε συνεργασίες με τη WIND και τη Vodafone παρέχοντας τα αθλητικά κανάλια Novasports στις τηλεοπτικές υπηρεσίες Vodafone TV και WIND Vision. Από την άλλη ο ΟΤΕ με παρουσία σε όλους τους τομείς σταθερή, κινητή τηλεφωνία Internet και τηλεόραση με την Cosmote TV στην πρώτη θέση έχοντας εκτοπίσει τη Nova.

Μετά την εξαγορά της Nova από το United Group/ BC Partners ακολούθησε χθες η έγκριση από την Ευρώπη της απόκτησης της WIND από το United Group. Και από εκεί που υπήρχαν 3+1 παίκτες, στο άμεσο μέλλον θα υπάρχουν 2 μεγάλοι, o OTE, η United Group και οι Vodafone, η οποία όμως ήδη συνεργάζεται και εταιρικά σε διάφορους τομείς με τη WIND.

Θα μειωθούν οι τιμές στην κινητή τηλεφωνία και το Internet;Τι θα συμβεί στην τηλεόραση, ενόψει και της εισόδου στην Ελλάδα της WARNER-HBO και της Disney; Απαντήσες προσεχώς στις οθόνες μας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *