Και HBO Max και Disney+ στην Ελλάδα …σύντομα!

Streaming
Young Man Using Laptop At Home Looking At The Screen

Η αντίστροφη μέτρηση για την έλευση των δύο Over The Top τηλεοπτικών υπηρεσιών, αυτόνομα, στη χώρα μας ξεκίνησε, με στόχο μέσα στην επόμενη διετία να παρέχουν υπηρεσίες, αυξάνοντας έτσι τον ανταγωνισμό.

H ΗΒΟ έχει ήδη δημοσιεύσει αγγελίες για την ανεύρεση προσωπικού στην Ελλάδα. Η «απόβαση» στην Ευρώπη ξεκινάει σε χώρες όπως η Ισπανία και η Σουηδία, ενώ εντός του 2022 θα κάνει την εμφάνισή της σε Βοσνία – Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Κροατία, Τσεχία, Ουγγαρία, Μαυροβούνιο, Βόρεια Μακεδονία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβακία και Σλοβενία. Στην Ελλάδα η ΗΒΟ συνεργάζεται ήδη από το 2020 με τη Vodafone για τη διάθεση της ταινιοθήκης της και των νέων σειρών, ενώ προγράμματα που υπήρχαν σε άλλες πλατφόρμες, όπως το «Westworld» στη Nova, συνεχίζουν να μεταδίδονται από αυτές, όσο υπάρχουν νέοι κύκλοι. Το πώς θα γίνει η μετάβαση στην αυτόνομη πορεία της ΗΒΟ ή της υπηρεσίας ΗΒΟ Max είναι κάτι που συζητείται.

Η Disney έχει αρχίσει ήδη να μαζεύει τα προγράμματά της από τις συνδρομητικές πλατφόρμες στην Ελλάδα. Εκτιμάται πως η υπηρεσία Disney+ μπορεί να είναι διαθέσιμη από τη νέα σεζόν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *