Eνεργή συμμετοχή της WIND Ελλάς στο πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα»

WIND

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεχίζεται η ενεργή συμμετοχή της WIND Ελλάς στο πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα». O Γ’ κύκλος ξεκίνησε και αφορά οικογένειες οι οποίες είναι δικαιούχοι επιδόματος παιδιού ΟΠΕΚΑ στις Β’ και Γ’ εισοδηματικές κατηγορίες και ταυτόχρονα έχουν τρία ή περισσότερα εξαρτώμενα τέκνα, ή έχουν εξαρτώμενο τέκνο με αναπηρία. Όπως συνέβη και στους πρώτους δύο κύκλους του προγράμματος, οι δικαιούχοι του Γ’ κύκλου θα λάβουν επιταγή 200 ευρώ για κάθε εξαρτώμενο τέκνο ηλικίας από 4 έως 24 ετών, το οποίο φοιτά σε επιλέξιμη δημόσια εκπαιδευτική δομή στην Ελλάδα, με σκοπό την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού.

Αναλυτικά, χθες Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου ξεκίνησαν οι υποβολές για τον Γ’ κύκλο του Προγράμματος. Εκτιμάται ότι, μετά το πέρας του Γ’ κύκλου και σε συνδυασμό με τους 2 προηγούμενους, θα έχει καλυφθεί ο αρχικός στόχος των 560.000 επιταγών.

Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν αποκλειστικά συγκεκριμένες υποκατηγορίες εγκεκριμένων δικαιούχων επιδόματος παιδιού ΟΠΕΚΑ του έτους 2020. Συγκεκριμένα, ο κύκλος αφορά σε:

  • Δικαιούχους που έχουν υποβάλλει αίτηση για το έτος 2020 (με καταληκτική προθεσμία τον Ιανουάριο του 2021), και
  • για τους οποίους έχει εκδοθεί εγκριτική πράξη, και
  • ανήκουν στη δεύτερη ή τρίτη εισοδηματική κατηγορία (ισοδύναμο οικογενειακό εισόδημα από 6.001€ – 15.000€).

και ταυτόχρονα

  • είτε έχουν τρία ή περισσότερα εξαρτώμενα τέκνα,
  • είτε έχουν εξαρτώμενο τέκνο το οποίο είναι ήδη δικαιούχος επιδόματος ΟΠΕΚΑ για άτομα με αναπηρία, όπως προβλέπεται από τις διατάξεις της περ. ε της παρ. 1 του άρθρου 4 του ν. 4520/2018.

Για τις παραπάνω περιπτώσεις εξαρτώμενων τέκνων, ωφελούμενα είναι μόνο όσα από τα εξαρτώμενα τέκνα έχουν γεννηθεί κατά τα ημερολογιακά έτη 1996 έως 2016  και σπούδαζαν σε μία από τις επιλέξιμες για το Πρόγραμμα βαθμίδες εκπαίδευσης κατά το Ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.

Η WIND Ελλάς προσκαλεί όλους τους δικαιούχους, (που έχουν το απαιτούμενο voucher) να συμπληρώσουν την φόρμα ενδιαφέροντος  στο wind.gr ή να επισκεφθούν ένα κατάστημα WIND,  ώστε να αποκτήσουν τo  tablet της αρεσκείας τους, επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία .

Τα βήματα είναι απλά:

  • Ο δικαιούχος, έχοντας το Voucher (επιταγή) των 200€ , θα μπορεί να καταχωρεί τα στοιχεία του στην φόρμα ενδιαφέροντος στο wind.gr
  • Εξειδικευμένος εκπρόσωπος από το πλησιέστερο κατάστημα WIND θα τον καλεί  
  • Με τη βοήθεια εξειδικευμένου εκπροσώπου επιλέγει το προϊόν που επιθυμεί και καταχωρούν την παραγγελία
  • Παραλαμβάνει τη συσκευή από το πλησιέστερο κατάστημα WIND, είτε στον χώρο του με δωρεάν έξοδα αποστολής εφόσον το ζητήσει στην παραγγελία

Εναλλακτικά ο δικαιούχος μπορεί να επισκεφθεί με το voucher ένα WIND κατάστημα της επιλογής του και να αποκτήσει εύκολα και γρηγορά το tablet που επιθυμεί.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *