Έρχεται το Novasports Prime

ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το νέο συνδρομητικό κανάλι Novasports Prime είναι το νέο όπλο της Nova μαζί με τα δικαιώματα ξένων πρωταθλημάτων και τον Ολυμπιακό, εν όψει της πρεμιέρας της νέας τηλεοπτικής σεζόν, η οποία ξεκινάει αυτόν τον μήνα.

Έχοντας ένα Σαββατοκύριακο με πληθώρα αγωνιστικών αναμετρήσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη αλλά και ΗΠΑ, το πρόγραμμα θα μεταδίδεται από τα 6 κανάλια Novasports, το Novasports News θα μεταδίδει τα στιγμιότυπα των αγώνων και τις έκτακτες ειδήσεις, ενώ το Novasports Start προορίζεται για όσους θέλουν να μπουν στον κόσμο του αθλητισμού.

Στην κορυφή της ομάδας των καναλιών Novasports θα βρίσκεται το Novasports Prime, με τους μεγάλους αγώνες της Super League, συμπεριλαμβανομένου του Ολυμπιακού, τα μεγάλα ντέρμπι των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, τις εκπομπές πριν και μετά τους αγώνες και μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, όπως το F4 της Euroleague, το Cups Final και το Wimbledon Final.

H νέα αθλητική σεζόν 2021-2022 ξεκινάει με τους αγώνες του Ολυμπιακού για τη Superlague και τις υπόλοιπες ομάδες που θα ανακοινωθούν, τη La Liga Ισπανίας (1,2), την Bundesliga Γερμανίας (1,2), τη Ligue 1 Γαλλίας, την Eredivisie Ολλανδίας, την Jupiler Pro League Βελγίου, την Championship Αγγλίας, το DFB Pokal Γερμανίας, το Coppa Italia, το Coupe de France, τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές διασυλλογικές και εθνικές διοργανώσεις στο μπάσκετ (Euroleague, Eurocup, FIBA Basketball Champions League, Lega Basket Serie A) και άλλα, πολλά σπορ.

Τα τρία πρώτα κανάλια Novasports θα μεταδίδουν τους αγώνες της Euroleague του Eurocup, και του FIBA Basketball Champions League, το Novasports 6 θα μεταδίδει αγώνες τένις, γκολφ, μοτοσπόρτ, ενώ το Novasports Start θα μεταδίδει αγώνες των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου που ανήκουν στη δεύτερη ή την τρίτη κατηγορία επιλογής, ματς από τη Euroleague και το Eurocup. Επιπλέον, θα υπάρχουν δύο νέες εκπομπές αθλητικού περιεχομένου, το «Monday Football Cub» στο Novasp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *