Με Υβριδική η ΕΡΤ το Mundial 2018, χωρίς σούπερ ο ANT1 το Euro2020

Streaming ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το 2018 η ΕΡΤ παρουσίασε την Υβριδική της Τηλεόραση για το Mundial 2018. Το Παγκόσμια Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου θα γινόταν στη Ρωσία και η ΕΡΤ με απόφαση που έλαβε, ένα χρόνο πριν , το Καλοκαίρι του 2017 ο αποθανών διευθύνων σύμβουλος της Βασίλης Κωστόπουλος, είχε εξασφαλίσει τα δικαιώματα, λέγοντας “όχι” στην πρόταση “συνεκμετάλλευσης” τους με τον ΑΝΤ1.

Η πρόκληση για την εισαγωγή της νέας τεχνολογίας της Υβριδικής Τηλεόρασης έδινε τεράστιες προοπτικές και το έργο κατάφεραν να το πετύχουν στην ΕΡΤ, ο Μάρκος Βογιατζόγλου, εντεταλμένος σύμβουλος και ο γενικός διευθυντής Νέων Μέσων Γιάννης Βουγιουκλάκης, ο οποίος και ως σήμερα παραμένει στην εταιρεία σε επιτελική θέση. Την εποχή εκείνη ο ο πόλεμος κατά της ΕΡΤ από τη ΝΔ και από το κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ που έχασε την εξουσία στο Ραδιομεγάρο ήταν τεράστιος. Τα “ρεπορτάζ” έφταναν έτοιμα προς δημοσίευση στις φιλικές ιστοσελίδες του κόμματος που είχε τη διακυβέρνηση της χώρας.

Μετά το τέλος του Mundial της Ρωσίας που ενεργοποίησε επί της ουσίας την υπηρεσία της Υβριδρικής Τηλεόρασης ξεκίνησε και η εγκατάλειψή της! Το ίδιο συνέβη και με το εγχείρημα του 4ου καναλιού της ΕΡΤ, του αθλητικού ΕΡΤ Sports. Ξεκίνησε με τους αγώνες της Super League και στη συνέχεια αφέθηκε στην τύχη του και να κλείσει στη συνέχεια. Η ΕΡΤ επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, κατέστρεφε ό,τι είχε δημιουργήσει την Υβριδική Τηλεόραση, το ERT Sports, αποκαλύπτοντας έτσι τον αδυσώπητο εσωτερικό πόλεμο. Ακολούθησε το 2020 η απώλεια του Euro2020 και φέτος του Mundial 2022, αφήνοντας εκτός αθλητικού παιχνιδιού την ΕΡΤ, η οποία μαζί με την Cosmote TV και τη Nova έχουν την εμπειρία και την τεχνογνωσία της παραγωγής και μετάδοσης αθλητικών γεγονότων.

Βλέποντας τις δύο πρώτες βραδιές το επίπεδο των μεταδόσεων του ΑΝΤ1 στο Euro2020, τα συμπεράσματα είναι εύκολα, γιατί και το πως η ΕΡΤ έχασε στο γήπεδο των αθλητικών διοργανώσεων και το σημαντικότερο, τις απώλειες των τηλεθεατών!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *