ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Τα “Φιλαράκια” ξαναβρίσκονται στο Vodadone TV και το Star

Άλλαξαν τα δεδομένα με τα “Φιλαράκια” και έρχονται στην Ελλάφα. Το ειδικό επεισόδιο “Friends: The Reunion” θα μεταδοθεί και στην Ελλάδα αύριο το Σάββατο 29 Μαΐου, στις 9:00 μ.μ., το οποίο θα είναι στη συνέχεια διαθέσιμο στον on demand κατάλογό του Vodafone TV. Από τη Δευτέρα, θα μεταδοθεί και από το Star στην ελεύθερη τηλεόραση. Για πρώτη φορά από την έναρξη της υπηρεσίας HBO MAX τηλεοτπικό πρόγραμμα θα διατεθεί εκτός της υπηρεσίας, προφανώς εξαιτίας της δημοφιλίας του.

Στα 17 χρόνια που μεσολάβησαν από το φινάλε, το cast της σειράς «Τα Φιλαράκια» βρέθηκε στον ίδιο χώρο μόνο μία φορά… μέχρι σήμερα. Ένας προς έναν, η Jennifer Aniston, η Courteney Cox, η Lisa Kudrow, ο Matt LeBlanc, ο Matthew Perry και ο David Schwimmer φτάνουν στο αρχικό πλατό της σειράς για να δώσουν ο ένας στον άλλο μια ζεστή, συγκινητική αγκαλιά και να ξεκινήσουν τη μοναδική ειδική εκπομπή επανένωσης για να γιορτάσουν τον ανεξίτηλο αντίκτυπό τους ως Rachel Green, Monica Geller, Phoebe Buffay, Joey Tribbiani, Chandler Bing και Ross Geller.

Στο FRIENDSTHEREUNION θα εμφανιστεί μια σειρά από ειδικούς καλεσμένους, συμπεριλαμβανομένωντων David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon και Malala Yousafzai.

Ο Ben Winston σκηνοθέτησε το ξεχωριστό αυτό αφιέρωμα και το συμπαρήγαγε μαζί με τους εκτελεστικούς παραγωγούς των “Friends”, Kevin Bright, Marta Kauffman και David Crane. Το αφιέρωμα δημιουργήθηκε από τη Warner Bros. Unscripted Television σε συνεργασία με την Warner Horizon, την Fulwell 73 Productions και την Bright / Kauffman / Crane Productions. Οι Aniston, Cox, Kudrow, LeBlanc, Perry και Schwimmer ήταν εκτελεστικοί διευθυντές, ενώ οι Emma Conway, James Longman και Stacey Thomas-Muir συμπαραγωγοί.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *