Η μάχη της Super League με Nova και Cosmote TV

ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Αθλητικά δικαιώματα και τηλεοπτικά δίκτυα

  • Ζητούνται 60 εκατ. ευρώ

Και τώρα ανοίγει η μάχη για τη Super League, όσον αφορά την επόμενη, κρίσιμη τηλεοπτική σεζόν. Η διαπραγμάτευση ξεκινάει από τα 60 εκατ. ευρώ για ένα έτος και η United Group πλέον πιέζεται για να ανανεώσει τη συμφωνία. Ο ΟΤΕ παρακολουθεί τις εξελίξεις, όπως δήλωσε ενώπιον των επενδυτών ο διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού Μιχάλης Τσαμάζ, ενώ στο βάθος υπάρχει και το σχέδιο για Super League TV, σε μια αγορά που δείχνει να εξοικειώνεται με τις streaming υπηρεσίες.

Η Nova, το όνομα της οποίας έχει ταυτιστεί με τη συνδρομητική τηλεόραση, έχει μπροστά της διάφορα σενάρια ώστε να εξασφαλίσει μια συμφωνία για τη μετάδοση των αγώνων της Super League στο κόστος που επιθυμεί. Από το να έχει όλες τις ομάδες μέχρι και να έχει μόνο τις μεγάλες, προοπτική που θα υποχρεώσει την ΕΡΤ να εμπλακεί στο παιχνίδι.

Μια μάχη ιδιαιτέρως δύσκολη για τον Όμιλο United, αν αναλογιστεί κανείς το μέγεθος των «Big-4» του ελληνικού πρωταθλήματος (Ολυμπιακός, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ) και την απόφαση για μια συμφωνία που θα καλύπτει το σύνολο των ομάδων της Super League. Το σχέδιο για τη Super League TV είναι ενεργό και μπορεί να αλλάξει και τα δεδομένα με μια υπηρεσία που θα μεταδίδεται απευθείας μέσω υπολογιστών στους χρήστες και ως κανάλι θα είναι διαθέσιμη σε όλες τις πλατφόρμες, δηλαδή και στη Nova και στην Cosmote TV και στη Vodafone TV και στη Wind Vision.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *