Οργανωτικές αλλαγές και αποχωρήσεις στελεχών στη Forthnet

ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το σχέδιο αναδιάρθρωσης που θέλει να εφαρμόσει η United Group στη Forthnet. Σύμφωνα με πληροφορίες μας σήμερα ανακοινώθηκαν σημαντικές οργανωτικές αλλαγές στη δομή, με στόχο την εναρμόνιση της ελληνικής εταιρείας στο τρόπο λειτουργίας του μεγαλύτερου Ομίλου Τηλεπικοινωνιών και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Έτσι και στην Ελλάδα θα ακολουθηθεί αντίστοιχη οργανωτική δομή, όπως συμβαίνει και στις οκτώ χώρες που δραστηριοποιείται η United Group. 

Σε αυτό πλαίσιο, η θέση του Corporate Affairs & Communication Director παύει να υφίσταται, καθώς δεν προβλέπεται στο οργανόγραμμα των τοπικών εταιριών, ενώ και η θέση του Consumer Services & Business Development Executive Director δεν θα υπάρχει, καθώς η συγκεκριμένη αρμοδιότητα θα επιμεριστεί σε χαμηλότερα ιεραρχικά στελέχη τα οποία θα αντιστοιχηθούν σε διευθυντές της United Group.

Έτσι, ο Γρηγόρης Κατσογιάννης και ο Γρηγόρης Τσουγκριάνης αντίστοιχα, μετά από πολλά χρόνια σκληρής και παραγωγικής δουλειάς, έλυσαν χθες την συνεργασία τους με τη Forthnet. Η εταιρία με ανακοίνωση της ευχαρίστησε τα δύο έμπειρα και ικανά στελέχη και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *