Novasports: Μία ακόμη καινοτομία με 11 ώρες ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και Άρης – ΑΕΚ!

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μην χάσετε και την εξ’ αναβολής αναμέτρηση Ατρόμητος – Λαμία (14/1)

Μία πόλη, δύο ντέρμπι, ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στην Τούμπα και Άρης – ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», παίζουν…11 ώρες ντέρμπι με τη σφραγίδα και την καινοτομία των Novasports! Το διήμερο Τετάρτη 13 Ιανουαρίου και Πέμπτη 14 Ιανουαρίου, οι λάτρεις της «στρογγυλής θέας» θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τα δύο εξ’ αναβολής ντέρμπι για την 6η και 8η αγωνιστική αντίστοιχα.  Αρχικά την Τετάρτη 13/1 (19:30) ο ΠΑΟΚ του Πάμπλο Γκαρσία θα υποδεχθεί τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό του Πέδρο Μαρτίνς, ενώ την Πέμπτη 14/1 (19:30) ο Άρης του Άκη Μάντζιου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ. Στο Novasports.gr και στο YouTube του Novasports.gr τα ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και Άρης – ΑΕΚ ξεκινούν στις 12:00 και ολοκληρώνονται στις 23:00. 11 ώρες γεμάτες ντέρμπι, αναμνήσεις, ειδήσεις, καλεσμένους, χιούμορ, επικοινωνία. Και φυσικά όλα αυτά θα μεταδοθούν live!

Η σέντρα στα σπέσιαλ αφιερώματα δίνεται με δύο Live Podcast, από τις 12:00 ως τις 16:00, την Τετάρτη 13/1 για το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός με τους Γιαννίκο Δούσκα – Ηλία Βλάχο και τους Ισίδωρο Πρίντεζη – Γιώργο Λιώρη, ενώ την Πέμπτη 14/1 για το Άρης – ΑΕΚ με τους Τάσο Μπαϊρακτάρη – Μιχάλη Κατσαφάδο και Γιώργο Λιώρη – Γιαννίκο Δούσκα, διάστημα στο οποίο οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα θυμηθούν, θα μάθουν και θα ακούσουν από τους πρωταγωνιστές ιστορίες από τους αγώνες των προηγούμενων ετών. Παράλληλα, οι δημοσιογράφοι των καναλιών Novasports, θα μεταφέρουν τα τελευταία νέα από το στρατόπεδο των δύο ομάδων, θα υπάρχει αποκαλυπτικό ρεπορτάζ σχετικά με τις σκέψεις των προπονητών και των ποδοσφαιριστών των τεσσάρων ομάδων, ενώ ουδέτεροι θα σχολιάσουν τους μεγάλους αγώνες και θα ακουστούν, ιστορίες από φιλάθλους των ομάδων που έχουν ζήσει τα δύο μεγάλα ντέρμπι.

Στις 16:00 έρχεται να αναλάβει δράση η δύναμη της εικόνας! Δύο ώρες με τους αγώνες των τελευταίων 25 ετών, με highlights και δηλώσεις από τα μεγάλα ντέρμπι, στο πλαίσιο της εκπομπής Game History στο Novasports1HD.

Στις 18:00 στο Novasports1HD και διαθέσιμη LIVE στην ιστοσελίδα και στο YouTube κανάλι του Novasports η αγαπημένη εκπομπή των φιλάθλων «Η Ώρα των Πρωταθλητών» με τους Λίλα Κουντουριώτη, Γιαννίκο Δούσκα και Γρηγόρη Παπαβασιλείου, θα μας οδηγήσει στο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας με τα τελευταία νέα των ομάδων, με εκλεκτούς καλεσμένους, αναλύσεις και πλάνα από τα γήπεδα.

Στις 19:30 έρχονται «Τα Πουλέν Live», Αποστόλης Λάμπος, Μαρία Ζαφειράτου και Βασίλης Μπακάλης, μέσα από το Web TV και το YouTube κανάλι του Novasports.gr όπου μαζί με τους φιλάθλους, σχολιάζουν από κοινού μαζί τους μεγάλους αγώνες του διημέρου. Τα «Πουλέν» δημιουργούν κοινή εξέδρα με οπαδούς και των δύο ομάδων (ανά αγώνα), προσφέρουν επικοινωνία με το κοινό, βλέπουν όλοι τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές, λίγα λεπτά μετά την επίτευξή τους και παρακολουθείτε live τις αντιδράσεις των δύο προπονητών καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Στις 19:30 στο Novasports1HD και ηχητικά στο Novasports.gr, έρχεται η ώρα για τα δύο μεγάλα ντέρμπι της Τετάρτης 13/1 και της Πέμπτης 14/1. Την Τετάρτη 13/1 ζωντανά και αποκλειστικά ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ των Κωστή Μπότσαρη, Βασίλη Κωνσταντόπουλου, Ευγένιου Δαδαλιάρα και Θωμά Μίχου. Την Πέμπτη 14/1,ακολουθεί το Άρης – ΑΕΚ, σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και ρεπορτάζ των Ευγένιου Δαδαλιάρα, Γιώργου Βασιλείου και Θωμά Μίχου.

Μετά το τέλος των ντέρμπι στις 21:30 επιστρέφει Novasports1HD και διαθέσιμη LIVE στην ιστοσελίδα και στο YouTube κανάλι του Novasports «Η Ώρα των πρωταθλητών», με το δεύτερο μέρος, με όλο το ρεπορτάζ από το γήπεδο της Τούμπας και το «Κλεάνθης Βικελίδης». Αποκλειστικά οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές των ομάδων μας μεταφέρουν τις σκέψεις τους για το πως εξελίχτηκαν τα δύο ντέρμπι, ενώ ακόμη θα υπάρχει πλήρης ανάλυση, με τη βοήθεια της 3D τεχνολογίας.

Εκτός όμως από την πανδαισία των δύο ντέρμπι, οι φίλοι του ποδοσφαίρου την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου (17:15) θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και την εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής, Ατρόμητος – Λαμία στο Novasports2HD και ηχητικά στο Novasports.gr σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη και ρεπορτάζ του Γιώργου Αργυρόγλου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *