Το «Arde Madrid» τον Ιανουάριο αποκλειστικά στο Nova On Demand!

ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η συναρπαστική, ισπανική σειρά θρίλερ, «Arde Madrid», έρχεται αποκλειστικά και σε Α’ τηλεοπτική προβολή – και με τα οκτώ επεισόδια – στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova Go, από τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου, έτσι ώστε οι συνδρομητές της Nova να έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται! Παράλληλα, η σειρά θα προβληθεί σε Prime Time, τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου και κάθε Δευτέρα, στις 22:00, από τη ζώνη με τις καλύτερες ευρωπαϊκές σειρές, «House of Europe», στο Novacinema4HD!

Στη Μαδρίτη της δεκαετίας του 1960, η Ana Mari είναι μια συντηρητική γυναίκα η οποία κάνει μαθήματα στις κοπέλες πώς να είναι καλές νοικοκυρές και μητέρες. Μια μέρα όμως η κυβέρνηση της αναθέτει μια αποστολή. Πρέπει να μετακομίσει στο σπίτι της Ava Gardner για να κατασκοπεύσει μυστικά, εκεί η Ana Mari βρίσκεται σε έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής με party και Dolce Vita. Πως θα αντιδράσει με την δική της αλλαγή στον νέο τρόπο ζωή της;

Πρωταγωνιστούν οι Inma Cuesta, Paco León, Debi Mazar και Anna Castillo.

Η σειρά έχει διακριθεί σε ισπανικά κινηματογραφικά βραβεία και έχει υψηλή βαθμολογία σε δημοφιλείς διαδικτυακές βάσεις δεδομένων ταινιών και σειρών, αφιερωμένων σε κριτικές, πληροφορίες και νέα ταινιών (Rotten Tomatoes, IMDb κτλ).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *