Πρεμιέρα «Το κάλεσμα της άγριας φύσης» με τον Χάρισον Φορντ αποκλειστικά στη Nova

ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η συναρπαστική οικογενειακή περιπέτεια, «Το κάλεσμα της άγριας φύσης», με πρωταγωνιστή τον Χάρισον Φορντ, κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, στις 22:00, από το Novacinema1HD!

Η ευτυχισμένη ζωή του καλόκαρδου σκύλου Μπακ ανατρέπεται όταν ξαφνικά μεταφέρεται από το σπίτι του στην Καλιφόρνια, στην εξωτική και άγρια Αλάσκα, κατά τη διάρκεια της μεγάλης εξόρυξης χρυσού τη δεκαετία του 1890. Ως το νεότερο μέλος μιας ομάδας σκύλων για αποστολές αλληλογραφίας, ο Μπακ θα βιώσει την εμπειρία της ζωής του, βρίσκοντας τελικά την αληθινή του θέση σε αυτό τον κόσμο και φροντίζοντας πια ο ίδιος τον εαυτό του.

Η ταινία αποτελεί την κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίο του Τζακ Λόντον και έλαβε πολύ θετικές κριτικές κυρίως για την ερμηνεία του πρωταγωνιστή Χάρισον Φορντ. Το καστ συμπληρώνεται από τους Ομάρ Σι, Κάρα Τζι και Νταν Στίβενς, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Κρις Σάντερς.

«Το κάλεσμα της άγριας φύσης» θα είναι διαθέσιμο και στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova Go, έτσι ώστε οι συνδρομητές της Nova να έχουν την ευκαιρία να το απολαύσουν όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *