Όταν δεν λειτουργούν οι Αρχές τα μέλη τους πρέπει να αμείβονται;

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Εν μέσω του δεύτερου κύματος πανδημίας και της αδυναμίας των εταιρειλων κούριερ να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους , αρμόδια Αρχή ΕΕΤΤ μας ενημέρωσε χθες, πως εμείς οι καταναλωτές πρέπει να κοιτάμε τα ψιλά γράμματα πριν κάνουμε αποστολή. Το να κάνει έλεγχο η Αρχή δεν περιλαμβάνεται στις αρμοδιότητες της όπως και η ακρίβεια της χρήσης των δεδομένων στην Ελλάδα.

Η Ανεξάρτητη Αρχή ΕΣΡ παραδέχθηκε πριν από μερικούς μήνες, δια του Προέδρου της πως δεν μπορεί να διενεργήσει τον ποιοτικό έλεγχο στην πολιτική πολυφωνία. Και ενώ δεν μπορεί να κάνει το προφανές , ενώ ταυτόχρονα πάγωσε τη διαδικασία αδειοδότησης των θεματικών και των περιφερειακών σταθμών, “ακούγοντας” τα μηνυμάτα της κυβέρνησης, τώρα θα κληθεί να εφαρμόσει την Ευρωπαϊκή Οδηγία 1808/2020 που περιλαμβάνει το Διαδίκτυο.

Σε ΕΣΡ και ΕΕΤΤ η κυβέρνηση, αλλά και η αξιωματική αντιπολίτευση αποκαλύπτουν την αδυναμία τους να βρουν μια ομάδα επιστημόνων και πρόσωπων με κύρος για τις λειτουργήσουν. Στο μεταξύ στο τέλος του μήνα, ο μισθός πληρώνεται κανονικά και αναμένονται και αυξήσεις.

Στην Υγειά μας, βρε παιδιά!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *