Το δώρο του “The Affair” στο Nova On Demand

ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Ruth Wilson as Alison in The Affair (Pilot). – Photo: Craig Blankenhorn/SHOWTIME – Photo ID: TheAffair_101_0761

Ένα εξαιρετικό “δώρο” για τους συνδρομητές της έχει η Nova στην υπηρεσία Nova on Demand. Η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα σειρά, «The Affair», είναι διαθέσιμη με όλους του 5 κύκλους των 53 επεισοδίων. Μια από τις καλύτερες δραματικές σειρές των τελευταίων ετών, που δείχνει άλλη από αυτό που είναι. Ξεκινάει με την παράνομη σχέση του Νόα και της Άλισον και εξελίσσεται σε μια μεγάλη τηλεοπτική διατριβή για το νόημα της ζωής, με τους Dominic West, Ruth Wilson, Maura Tierney και Joshua
Jackson σε εξαιρετικές ερμηνείες. Σε αυτές τις μέρες της περίεργης καραντίνας, είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν μια σειρά που έχει “ειδικό βάρος”.

Το ‘The Affair”, εκτός από τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Δραματικής Σειράς, η σειρά βραβεύτηκε και για τις εξαιρετικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της. Ανάμεσα στα βραβεία συγκαταλέγονται η Χρυσή Σφαίρα Α’ Γυναικείου Ρόλου για την Ruth Wilson για δύο συνεχόμενες χρονιές το 2014 και το 2015 και η Χρυσή Σφαίρα Β’ Γυναικείου Ρόλου για την Maura Tierney το 2016. Ο Dominic West ήταν υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα Α’ Ανδρικού Ρόλου το 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *