Ο Π. Παπαδόπουλος αποχωρεί από την Forthnet μετά την ολοκλήρωση του επενδυτικού deal

INTERNET κινητη τηλεφωνια ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Τέλος εποχής για τη Forthnet καθώς σήμερα έγινε γνωστή η αποχώρηση του Πάνου Παπαδόπουλου από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου, σύμφωνα με ανακοίνωση της Εταιρίας στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών.

Ο Πάνος Παπαδόπουλος, συνέβαλλε με καθοριστικό τρόπο, ως επικεφαλής της διοικητικής ομάδας της Forthnet, στην εύρεση στρατηγικού επενδυτή και στο deal με τις δανείστριες τράπεζες. Μετά την ανακοίνωση της προηγούμενης Τρίτης σχετικά με τις μεταβολές στο μετοχικό κεφάλαιο, αποχωρεί σήμερα από τη θέση του CEO και από τη Εταιρία έπειτα από 30 ολόκληρα χρόνια, έχοντας ολοκληρώσει την αποστολή του.

Ο απερχόμενος Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας, κ. Πάνος Παπαδόπουλος, σε αποχαιρετιστήρια δήλωση του προς του εργαζόμενους και τους συνεργάτες της Forthnet τόνισε τα εξής:

«Μία διαδρομή 30 ετών, που με κάνει να νιώθω αληθινά υπερήφανος  για όλα τα μικρά και μεγάλα της επιτεύγματα ολοκληρώνεται σήμερα. Έζησα τη σύσταση και την ανάπτυξη της Forthnet συμμετέχοντας ενεργά στην εξέλιξη ενός ακαδημαϊκού spin-off που διαμορφώθηκε τελικώς σε μια από τις πιο μεγάλες και σημαντικές ελληνικές επιχειρήσεις.

Στις δύσκολες συνθήκες της τελευταίας δεκαετίας, σε μια περίοδο αρνητικού και ασταθούς μακροοικονομικού περιβάλλοντος, η Εταιρία, που πάντα ήταν, είναι και θα είναι οι άνθρωποί της, κατάφερε μέσα από σκληρή δουλειά να δημιουργήσει και πάλι αξία αλλά κυρίως να τοποθετηθεί στρατηγικά στο μέλλον. Έτσι, παρά τις αντιξοότητες, η Forthnet  πέτυχε να προσελκύσει την είσοδο ενός σημαντικού στρατηγικού επενδυτή στο κεφάλαιό της.

Εύχομαι από καρδιάς, η Εταιρία να συνεχίσει να πρωτοπορεί, να επεκτείνεται, να μεγαλώνει  και τα επόμενα χρόνια στους πολλά υποσχόμενους χώρους της ψυχαγωγίας και της επικοινωνίας».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *