Πρεμιέρα απόψε την ταινία «Αγώνας για Δικαιοσύνη»

Uncategorized

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η συγκλονιστική αληθινή ιστορία του ακτιβιστή δικηγόρου Μπράιαν Στίβενσον έρχεται αποκλειστικά στη Nova!

H βασισμένη στα απομνημονεύματα του θανατοποινίτη Γουόλτερ ΜακΜίλαν ταινία «Αγώνας για Δικαιοσύνη», του Κρέστιν Ντάνιελ Κρέτον, κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, στις 22:00, από το Novacinema1HD!

Η ταινία αφηγείται την αληθινή ιστορία του απόφοιτου του Χάρβαρντ Μπράιαν Στίβενσον, ο οποίος, εν έτει 1989, αποφασισμένος να βοηθήσει όσους δεν μπορούν λόγω χρημάτων να έχουν νομική εκπροσώπηση, θα φτάσει στην Αλαμπάμα, στην πτέρυγα των θανατοποινίτων. Εκεί θα βάλει σκοπό της ζωής του να «καθαρίσει» το όνομα και να σώσει από την ηλεκτρική καρέκλα τον άδικα κατηγορούμενο μαύρο Γουόλτερ ΜακΜίλαν, ο οποίος συνελήφθη με μοναδική μαρτυρία ως βάση αυτή ενός άλλου κατηγορούμενου που ως αντάλλαγμα κατάφερε να εξασφαλίσει μια ελαφρότερη ποινή.

Πρωταγωνιστούν οι Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, Τζέιμι Φοξ και Μπρι Λάρσον. Ο Τζέιμι Φοξ ήταν υποψήφιος για βραβείο SAG Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του.

«Ο Αγώνας για Δικαιοσύνη» θα είναι διαθέσιμος και στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova Go, έτσι ώστε οι συνδρομητές της Nova να έχουν την ευκαιρία να τον απολαύσουν όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *