"Ξύπνα Αμερική"

ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Πρεμιέρες και συμφωνίες στη Nova. Με το σύνθημα «Ξύπνα Αμερική», την Πέμπτη 6 Ιουνίου, κάνει πρεμιέρα ο τρίτος κύκλος της βραβευμένης με πολυάριθμα Emmy και Χρυσές Σφαίρες σειράς «The Handmaid’s Tale». Αυτήν την Πέμπτη θα προβληθούν τα τρία πρώτα επεισόδια, ενώ κάθε επόμενη Πέμπτη θα προβάλλεται από ένα, μέχρι να ολοκληρωθεί ο κύκλος των συνολικά 13 επεισοδίων.

Την επόμενη Κυριακή 9 Ιουνίου θα ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος της σειράς του HBO «Big Little Lies», η οποία έχει κερδίσει μέχρι σήμερα οκτώ βραβεία Emmy, τρεις Χρυσές Σφαίρες και δύο SAG Awards. H σειρά θα κάνει πρεμιέρα ταυτόχρονα με την Αμερική στις 4 μετά τα μεσάνυχτα και σε prime time προβολή τη Δευτέρα 10 Ιουνίου στις 22:00, στο Novacinema 4HD.

Τέλος, η προβολή του «The Ellen DeGeneres Show» με την Ellen DeGeneres, θα συνεχιστεί, εκτός από την Αμερική, και στην Ελλάδα από τη Nova για τα επόμενα χρόνια, και συγκεκριμένα από το Novalifε. Στο στούντιο της εκπομπής παραβρέθηκε μάλιστα η pay Tv executive director της Nova Κατερίνα Κασκανιώτη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *